Högt & Lågt Klätterpark & Äventyrspark i Karlstad

Nu har vi stängt för säsongen i 2021.

I Maj/Juni 2022 öppnar vi igen Karlstads roligaste familjeäventyr. Varmt välkomna tillbaka i vår!

Välkomna till Karlstads häftigaste äventyrspark och klätterpark! Vi är en höghöjdsbane-park med sju olika hinderbanor på varierande höjd  och med varierande svårighetsgrad belägen i den vackra löv- och barrskogen vid Skutberget. Här kan hela familjen få en fantastisk upplevelse tillsammans och vi garanterar skratt, spänning, äventyr och härliga minnen. Hos oss får ni under tre timmar testa era gränser, klättra, hoppa, svinga er och såklart åka zipline genom våra olika banor. Banorna har minimilängd- och ålderskrav, men utöver det är ni fria att klättra så mycket ni vill (och orkar!). Alla från 80 cm och uppåt kan klättra hos oss och det finns garanterat något för alla. Våra banor börjar på 1 meters höjd men du kan också klättra runt på upp mot 10 meters höjd och testa dina gränser! Efter klättringen, eller kanske under en paus kan ni köpa dricka, kaffe, fika och såklart glass i vår kiosk, eller i bistron vid First Camp som ligger ca 400 meter söder om parken. Köp era biljetter direkt här så ses vi vid vår servicebod för incheckning, påselning, säkerhetsgenomgång och träningsbana. Sen är det bara att köra! 

Let´s goo!  

12 ZIPLINES

72 HINDER

7 BANOR

Presentkort

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Läs mer

Klätterparken

Våra parker innehåller flera banor med olika höjd och svårighetsgrad. Ni köper biljett för tre timmar och får då klättra så många banor ni vill så många gånger ni vill så länge ni följer våra minimihöjd- och ålderskrav för varje bana.

Banorna är indelade i färgkoder där orange är den enklaste banan, här kan alla över 80 cm klättra. Den orangea banan går på låg höjd och vuxna kan hjälpa barn i banan från marken utan att själva köpa biljett. Därefter kommer våra gröna banor, perfekt för hela familjen att klättra tillsammans! Här är minimilängden 110 cm för att få klättra och barn under 6 år måste ha en vuxen med i banan. Vill ni upp lite högre och få mer fysisk utmaning ska ni testa de blå banorna. Gör er redo! Här krävs en minimilängd på 140 cm och barn under 10 år måste ha en vuxen med i banan. Röd är vår svåraste bana, den är riktigt utmanande både fysiskt och psykiskt. Är du redo för en riktig utmaning? Här krävs en minimilängd på 150 cm och även här måste barn under 10 år ha en vuxen med i banan. Kom och upplev äventyret! Let´s gooo! 

Ska ni ordna en möhippa för bästa vännen eller en svensexa för barndomskompisen i Karlstad? Är huvudpersonen höjdrädd, eller en äventyrare av rang? Oavsett kan vi garantera en aktivitet som genererar massor med skratt, minnen för livet, delad glädje och pirr i magen! Vi har höghöjdsbanor som passar alla och vi lovar att huvudpersonen kommer vara både trött och nöjd efter ett besök hos oss. Om det går bra att klättra utklädd? Självklart!  

Läs mer

Vill klassen hitta på något kul ihop? Vi har ett kanonerbjudande för skolklasser på grundskola och gymnasium som gäller vardagar under terminen. Kom och upplev klätteräventyret tillsammans i våra parker. Vi garanterar skratt, pirr i magen och härliga minnen!

Läs mer

Ska ert företag ha en kick-off, eller vill ni hitta på något roligt i samband med er konferens i Karlstad? Vi erbjuder en aktivitet där ni får utmana er, testa era gränser, peppa och stötta varandra, se nya sidor av kollegorna och skapa fantastiska minnen ihop.

Läs mer

Välkommen till Högt & Lågt Klätterparker

Högt & Lågt har som ambition att bygga Sveriges bästa klätterparker, vi bygger spektakulära banor för hela familjen. Besök någon av våra parker, vi finns i hela landet!