Welcome to Karlstad!

Högt & Lågt Klätterpark & Äventyrspark i Karlstad

Nu har vi stängt för säsongen i 2021.

I Maj/Juni 2022 öppnar vi igen Karlstads roligaste familjeäventyr. Varmt välkomna tillbaka i vår!

Välkommen till vackra Skutberget där vi sommaren 2020 öppnade Högt & lågt klätterpark i Karlstad. I en vacker löv och barrskog smälter våra banor in och du får uppleva en ny känsla av att vara i skogen. Vår klätterpark består av fler olika höghöjdsbanor med ett brett urval av svårighetsgrader Tack vare att vi har många banor kan du börja på din nivå och kan därefter utmana dig i din egen takt. Här skall barn och vuxna kunna ha lika roligt tillsammans, välkommen till en upplevelse utöver det vanliga. Kom och upplev äventyret!

Vi ses snart!

12 ZIPLINES

72 HINDER

7 BANOR

Presentkort

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Läs mer

Klätterbanorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, mörkgrön och blå. Röd är den svåraste banan. Det är ingen åldersgräns men du ska vara minst 80 cm för att klättra på orange bana. Minst 110 cm för grön bana och minst 140 cm för blå/röd bana. Upplev äventyret!

Information kring covid-19

Läs mer om våra åtgärder här

Läs mer

På Högt & Lågt hjälper vi er att ge blivande brud / brudgum en minnesvärd dag i Karlstad tillsamman med sina vänner.

Läs mer

Vår skolklass-klättring är ett riktigt kanonerbjudande för grundskola och gymnasium och gäller endast på vardagar under skolterminen. Upplev äventyret!

Läs mer

Varmt välkomna på ett besök i vår vackra klätterpark tillsammans med kollegorna.

Läs mer

Välkommen till Högt & Lågt Klätterparker

Högt & Lågt har som ambition att bygga Sveriges bästa klätterparker, vi bygger spektakulära banor för hela familjen. Besök någon av våra parker, vi finns i hela landet!