Välkommen till Högt & Lågt Klätterpark och Äventyrspark i Sundsvall!

Välkommen till Högt & Lågt Sundsvall, lördagar kl 10-17!

NYHET 2024: Vi presenterar stolt vår nya bana i parken. Vi har byggt en till orange bana som ligger mitt i parken och heter MYRAN. Alldeles i anslutning till parken håller vi även på att bygga en lekplats, så nu finns verkligen något för alla i familjen… Välkomna!!

Upplev äventyr tillsammans i Sundsvall. Våra höghöjdsbanor i den vackra skogen uppe vid friluftsområdet Södra Berget erbjuder utmaningar på alla nivåer. I klätterparken finns åtta olika hinderbanor för klättring på varierande höjd och med varierande svårighetsgrad. Våra biljetter gäller i tre timmar och under den tiden får du klättra så mycket du vill (och orkar!).

Alla från 80 cm och uppåt kan klättra hos oss och det finns garanterat något för alla. Våra banor börjar på 1 meters höjd och vår högsta punkt är ca 15 meter upp. Efter klättringen, eller kanske under en paus kan ni köpa dricka, kaffe, fika och såklart glass vid Södra Bergets café. Köp era biljetter direkt så ses vi vid vår servicebod för incheckning, påselning, säkerhetsgenomgång och träningsbana. Sen är det bara att köra!

Hur vill du klättra?

Klätterparken

Parken har 8 banor på 1-15 meters höjd. Ni köper biljett för 3 h och får då klättra så mycket ni vill så länge ni följer varje banas minimihöjd- och ålderskrav. För att få klättra i parken gäller maxvikt 120 kg samt att du ej är gravid.

Presentkort

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Möhippa & Svensexa

Ska ni i Sundsvall ordna en möhippa för bästa vännen eller en svensexa för barndomskompisen? Är huvudpersonen höjdrädd, eller en äventyrare av rang? Oavsett kan vi garantera en aktivitet som genererar massor med skratt, minnen för livet, delad glädje och pirr i magen! Vi har höghöjdsbanor som passar alla och vi lovar att huvudpersonen kommer vara både trött och nöjd efter ett besök hos oss. Om det går bra att klättra utklädd? Självklart!

Kille på svensexa klättrar ett hinder med monkey bars på den röda banan, han skriker av förtjusning

Skolgrupper & klasser

Vill klassen hitta på något kul ihop? Vi har ett kanonerbjudande för skolklasser på grundskola och gymnasium som gäller vardagar under terminen. Kom och upplev klätteräventyret tillsammans i våra parker. Vi garanterar skratt, pirr i magen och härliga minnen!

Företag

Ska ert företag ha en kick-off, eller vill ni hitta på något roligt i samband med er konferens i Sundsvall? Vi erbjuder en aktivitet där ni får utmana er, testa era gränser, peppa och stötta varandra, se nya sidor av kollegorna och skapa fantastiska minnen ihop.

7 ZIPLINES

95 HINDER

8 BANOR

Vad tycker våra gäster?

Väldigt rolig att klättra i banorna. Lite tråkigt att det är mycket väntan i banorna när det inte går att ta sig förbi klättrare som vill ta mycket tid på sig. Det är 2/3 väntan och 1/3 klättring. (Translated by Google) Very fun to climb the tracks. A little sad that there is a lot of waiting in the tracks when it is not possible to get past climbers who want to take a lot of time. It's 2/3 waiting and 1/3 climbing.Jens Mellberg1 August, 2023
So much fun, loved it. Note the ropes can be hard on hands so recommend to wear glovesMaria F27 July, 2023
Sally Nilsson1 May, 2023
Really great day out. Various routes to accommodate most ages and sizes!David Cottrell21 August, 2022
Anneli Zetterström14 August, 2022

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden Genomarbetat, Säkert, Innovativt, Inkluderande och Utmanande. Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medans vi gör det!

Välkommen till Högt & Lågt Klätterparker

Högt & Lågt är idag Skandinaviens största leverantör av klätterparker. Vi är ledande i branschen och vi bygger parker med höghöjdsbanor som passar alla. Barnfamiljer, fotbollslag, företagsgrupper, möhippor och svensexor, skolklasser, kompisgäng och par på dejt – hos oss finns verkligen något för alla. Vår ambition är att alla våra gäster ska lämna parken med ett leende på läpparna, med känslan av att ha vågat utmana sig och med fantastiska minnen för livet.

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden: 

  • Genomarbetat
  • Säkert
  • Innovativt
  • Inkluderande
  • Utmanande. 

Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medan vi gör det!

Använd kartan för att välja park