FÖRETAGSEVENT MED KLÄTTRING & ÄVENTYR I SUNDSVALL

Du har hittat den – aktiviteten för nästa företagsevent i Sundsvall! Varmt välkomna att dela en upplevelse över det vanliga i vår vackra klätterpark. Med ett brett utbud banor av varierande höjd och svårighetsgrad finns något för alla kollegor. Boka företagsaktivitet som kickoff eller afterwork på Högt & Lågt Sundsvall.

Vad vill ditt företag göra?

Konferens & kickoff

Planerar ni konferens eller kickoff i Sundsvall och vill få in en rolig och utmanande aktivitet? Vad sägs om en eftermiddag utomhus i Sundsvall: det är ni, träden och hinderbanorna. Målet är att ni lämnar parken med ett stort leende på läpparna och att ni fått se nya sidor av kollegorna! 

Afterwork & teambuilding

Teambuilding har aldrig varit så självklart och så roligt. På Högt & Lågt i Sundsvall finns utmaningar för alla, oavsett grad av våghalsighet. Den höjdrädda kollegan som genomför vår gröna bana och skriker av förtjusning vid den långa ziplinen. Den äventyrliga medarbetaren som står på plattformen 10 meter upp i slutet av den röda banan och behöver peppande hejarop för att våga hoppa! 

Anpassad företagsaktivitet

Vi tar emot er på en dag och tid som passar er, även utanför ordinarie öppettider. Om någon inte vill eller kan klättra går det självklart bra att gå med längs banorna på marken och heja på kollegorna! 

Frågor och svar Högt & Lågt Sundsvall

Våra banor passar de allra flesta och det är en väldigt uppskattad aktivitet för företag.

Vi har banor på 1–15 meters höjd med stigande svårighetsgrad. Ett besök hos oss innebär att ni får klättra så mycket ni vill (och orkar!) i alla våra banor under er tid i parken. Några kanske bemästrar de gröna banorna tillsammans, medan ett annat gäng tar sig an alla våra banor i turordning och ytterligare några andra siktar in sig på att köra den långa ziplinen. Kom ihåg att heja på varandra när ni klättrar (eller swishar) förbi någon kollega!

Våra krav för klättring är:

 • Maxvikt 120 kg
 • Ej gravid
 • Ej påverkad av alkohol eller andra droger.


Vi rekommenderar ej klättring vid hjärtbesvär, ryggproblem och liknande.

Ja, alla är välkomna till parken, den är helt öppen. Har ni några som inte vill eller kan klättra så är de välkomna att vara med på marken. Kanske får de i uppdrag att fota och filma?  

På Friluftscentrum Södra Berget finns också motionsspår, äventyrsstigar, discgolf, downhill- och terrängcykling, café, hinderbana, utegym, barnhinderbana med mera.

Javisst. Från och med säsongsstarten tar vi emot grupper även utanför ordinarie öppettider, och vi tar då emot er på en dag och tid som passar er.

Vad ert besök kostar beror på hur många ni är och när ni vill komma. 

Vill ni besöka parken under ordinarie öppettider betalar ni vanliga biljettpriser, det vill säga 340 kr per person inklusive moms, och ni kan vara så många eller så få ni önskar. Är ni fler än 20 personer? Kontakta oss för rabatt och hjälp med bokningen. 

Vill ni komma utanför våra ordinarie öppettider hittar vi en dag och tid som passar er och ni får parken oftast helt för er själva. Det kostar då 350 kr per klättrare exklusive moms och minimum att boka för är 12 personer. Blir ni över 20 personer får ni rabatt. Är ni färre än 12 personer är ni självklart fortfarande välkomna, ni betalar då ett fast pris på 4 200 kr (ex. moms).

Ni kan betala för besöket på tre sätt:

 • I förväg genom bokningsbekräftelsen.
 • På plats via swish eller kort. 
 • I efterhand via faktura som skickas ut 1–2 veckor efter besöket.

Ja, våra boknings- och köpvillkor är:

 • Total avbokning gratis senast 5 dagar före evenemanget.
 • Total avbokning 4–1 dagar före: vi fakturerar 1 500 kr i administrationsavgift.
 • Total avbokning samma dag: Vi fakturerar 50 % av det totala ordervärdet.
 • Mindre justeringar (+/- 5 personer) av antalet deltagare är gratis upp till 12 timmar innan evenemanget, men uppdatera oss kontinuerligt.
 • Bokade oanvända platser faktureras.

Hos oss finns inget dåligt väder, bara glada instruktörer! Det är inga problem att klättra även om det skulle regna och parken håller öppet oavsett väder. Men hör av er till oss om ni har funderingar inför ert besök. 

Vid åska och/eller mycket kraftig vind kan delar av parken stängas tillfälligt.

Absolut, det går att göra olika upplägg utifrån hur och vad ni vill äta.

Det går utmärkt att ta med sig egen fika/mat och äta på plats i parken. Det finns gott om bord och sittplatser, och grillar tillgängliga på parkområdet (ska ni använda grillarna behöver ni själva ta med kol/ved och tändare). Ett uppskattat upplägg är att ta fikapaus under klättringen (för såväl energipåfyllning som strategi-planering). 

I Raststugan vid friluftscentrum Södra Berget finns dricka, kaffe, fika och glass att köpa. 

Önskar ni catering eller att boka restaurang i samband med ert besök hjälper vi gärna till att förmedla kontakten. 

Fyll i formuläret för
kostnadsfri offert

Är du intresserad av att boka företagsaktivitet på Högt & Lågt Sundsvall? Fyll i formuläret så skickar vi en offert. 

Har du någon fråga eller fundering? Läs gärna igenom vår FAQ och se om du hittar svaret där.


  För bokningar utanför ordinarie öppettider är minimum 12 personer eller fast pris. Ordinarie priser gäller ej för bokningar utanför ordinarie öppettider

   

  Mejla oss era önskemål på sundsvall@hogtlagt.se för offert.


  Kom också ihåg att du som bokar måste fylla i deltagarvillkoren för er grupp.  Rolig gruppaktivitet i klätterparken

  I natursköna omgivningar väntar 7 olika höghöjdsbanor. Banorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Här finns verkligen något för alla och vi garanterar både skratt, pirr i magen och härliga minnen. 

  Gruppen samlas vid serviceboden där våra instruktörer förser er med selar och hjälmar. Därefter får ni en säkerhetsgenomgång och klättrar vår träningsbana under uppsikt av en instruktör, och efter det väntar äventyret ute i parken!  

  Hos oss får ni under 2,5 timmar testa era gränser, klättra, hoppa, svinga er och såklart susa fram på zipline.

  Let’s go!

  Välkommen till Högt & Lågt klätterpark Sundsvall

  Högt & Lågt klätterpark Sundsvall ligger vid vallbodarna på Södra Bergets friluftscentrum.  

  Hitta hit