Klättring & äventyr för skolgrupper i Sundsvall

Vill klassen hitta på något skoj? Vad sägs om en aktivitet som är superrolig, spännande, utmanade, gruppstärkande, som genererar pirr i magen och uppmuntrar samarbete!

Avslutning på skolåret

Har klassen arbetat hårt och vill göra något roligt  som avslutning på läsåret? Boka in ett besök i parken där ni får svinga er, klättra, åka zipline och ha riktigt roligt tillsammans. Vi har något för de allra flesta med banor på olika höjd och med olika svårighetsgrad. Utmana varandra, upplev äventyret!

Klassresa

Letar ni efter en rolig, spännande och unik aktivitet för klassresan? Ett besök i vår park garanterar en häftig upplevelse som blir till gemensamma minnen. Passar utmärkt att kombinera med annan aktivitet i området, eller varför inte ta med fika eller mat att njuta av efter genomförda banor. I parken finns gott om bord och sittplatser samt grill.

Erbjudande för skoklasser

Boka ett besök i parken en vardag under terminen. Vi har då ett unikt erbjudande för skoklasser där ni får två timmars klättring för 195 kr per elev/klättrare. Minimum att boka är 18 personer. I priset ingår allt ni behöver för besöket i form av utrustning och säkerhetsutbildning.

Fyll i formuläret för
kostnadsfri offert

Är du intresserad av att boka för skolgrupper på Högt & Lågt Sundsvall? Fyll i formuläret så skickar vi en offert. 

Har du någon fråga eller fundering? Läs gärna igenom vår FAQ och se om du hittar svaret där.


  För att ta del av erbjudandet gäller bokning för minimum 18 personer och vardagar fram till sommarlovet. Mejla oss era önskemål på sundsvall@hogtlagt.se för offert.

  Kom också ihåg att för alla som ska klättra i parken gäller följande:
  -Maxvikt 120 kg
  -Ej gravid
  -Ej påverkad av alkohol eller andra droger
  -Alla som ska klättra ska delta på en instruktörsledd säkerhetsgenomgång samt sätta sig in i och följa parken regler.

  Rolig gruppaktivitet i klätterparken

  I natursköna omgivningar väntar 7 olika höghöjdsbanor. Banorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Här finns verkligen något för alla och vi garanterar både skratt, pirr i magen och härliga minnen. 

  Gruppen samlas vid serviceboden där våra instruktörer förser er med selar och hjälmar. Därefter får ni en säkerhetsgenomgång och klättrar vår träningsbana under uppsikt av en instruktör, och efter det väntar äventyret ute i parken!  

  Hos oss får ni under 2,5 timmar testa era gränser, klättra, hoppa, svinga er och såklart susa fram på zipline.

  Let’s go!

  Välkommen till Högt & Lågt klätterpark Sundsvall

  Högt & Lågt klätterpark Sundsvall ligger vid vallbodarna på Södra Bergets friluftscentrum.  

  Hitta hit