Är du nästa stjärna i teamet?

Lediga jobb i klätterparken:

Här nedan kan du läsa om vad världens roligaste sommarjobb innebär och vilka olika roller du kan jobba som i parken. Här ser du även vilka tjänster vi för närvarande har lediga.

Vi har för tillfället inga lediga tjänster i Sundsvallsparken

Att arbeta på Högt & Lågt Sundsvall

Det bästa vi vet är när det kokar i parken. Solen skiner, glassen smälter och gästerna är glada, taggade och redo för äventyr i banorna. För att leverera sommarens coolaste upplevelse behöver vi vara ett bra gäng som står redo att guida och stötta våra gäster genom hela deras upplevelse hos oss. I våra parker arbetar därför Instruktörer, Räddningspersonal och Parkansvarig. Olika roller innebär olika ansvar men alla hjälps åt med att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster. 

Här kan du läsa lite mer vad de olika rollerna innebär. 

Instruktör

Våra fantastiska ungdomar som gör ett kanonjobb i parken. De är stommen som ser till att varje gäst blir väl mött, incheckad vid ankomst, påselad, får en bra säkerhetsgenomgång och som sedan tar hand om och checkar all utrustning så den är tipp topp inför nästa dag. För att arbeta som instruktör ska en ha fyllt 16 år.  

Räddningspersonal

Våra räddare har ofta erfarenhet av att ha arbetat som instruktörer en säsong och när de fyllt 18 år kan de arbeta som räddare. Denna roll gör samma jobb som instruktörerna men har även ansvar och kunskap för att assistera kunder uppe i banorna och utföra räddningar vid behov.   

Parkansvarig

Det är parkansvarig som ser till att det flyter på i parken varje dag, hen är ansvarig för den dagliga driften. Det här är en spindel i nätet som ser till att alla kunder checkas in och selas på snabbt och säkert av kunniga instruktörer, alla kollegorna får sin lunchrast och det finns alltid personal som patrullerar ute vid banorna. Parkansvarig hjälper till där det behövs i alla delar av jobbet och är inte rädd att ta i och leda arbetet i parken.  

Sök jobb

Vi är framförallt en säsongsaktivitet där sommarlovet är vår högsäsong, men vi öppnar parken för allmänheten redan i maj. Det innebär att vi vanligtvis genomför vår rekrytering under februari-mars. Under rekryteringsperioden lägger vi ut annonser här ovan för de roller vi behöver inför kommande säsong. 

Med det sagt är du därutöver varmt välkommen att skicka in en spontanansökan om du tror att du är den vi saknar och behöver i vårt team! Mejla brev och CV till sundsvall@hogtlagt.se  

Vad tycker våra medarbetare?

Ylva Harengerd,
jobbar som Instruktör

Som instruktör jobbar jag nära gästerna och är alltid behjälplig. Att jobba utomhus, med äventyrliga kollegor och gäster, gör arbetet riktigt roligt. Det bästa med jobbet är den positiva stämningen och att peppa gäster att utmana sig själva och övervinna rädslor. Högt & Lågt har utvecklat min pedagogiska förmåga och fått mig att våga mer. Det var t.ex. en härlig känsla att ha genomfört säkerhetsgenomgången på engelska för första gången eller att ledsaga barn genom banorna på något rostiga tyska-kunskaper.

Simon Cederblad,
jobbar som Räddningspersonal

Som räddare har jag fått göra lite av allt, från att ta emot gäster när de kommer till parken, till att hålla genomgångar, till att hjälpa gäster i banorna, både fysiskt och muntligt. Efter en dag på jobbet känner man sig sådär härligt trött, med en nöjdhetskänsla över allas upplevelser man har bidragit till. För mig är just det också det bästa med jobbet, känslan att man bidrar till att gästerna har kul. På H&L har jag lärt mig olika sätt att bemöta människor i olika situationer och åldrar för att de ska få en bra dag. Säsongen har varit superhärlig, med stimulerande arbetsuppgifter, fantastiska kollegor och trevliga gäster.

Vajken Isaksson & Simon Karlsson, jobbar som Parkansvariga

Som parkansvariga får vi dagen att flyta på. Vi har det övergripande ansvaret för att driften fungerar, vilket kan innebära allt från att fatta beslut och lösa problem till att ha härlig kontakt med gäster och se till att personalen har en bra dag på jobb. Det roligaste med jobbet är att det är väldigt varierande arbetsuppgifter, det krävs att du är initiativtagande och att det då alltid finns något att syssla med. I rollen har vi utvecklat vårt ledarskap, lärt oss fördelen med att jobba förebyggande och att alltid va på tårna och ligga steget före.

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden Genomarbetat, Säkert, Innovativt, Inkluderande och Utmanande. Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medans vi gör det!