Klätterparken och våra höghöjdsbanor

Här finns något för alla! 

När du köper en biljett till parken får du under tre timmar klättra så många banor du vill så många gånger du vill (och orkar!). Våra banor är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, blå och till sist röd som är den svåraste banan. Banorna har olika krav på minimilängd och ålder för att få klättra dem. Ni köper biljett efter ålder och sedan får man klättra alla banor där man uppfyller minimikravet på längd.

Obs: Barn under 6 år måste ha med en vuxen i de gröna banorna. Barn under 10 måste ha med en vuxen i de blå eller röda banorna. Vi rekommenderar 1 vuxen per 4 barn. I den oranga banan kan en vuxen gå vid sidan för att assistera.

BAN-BESKRIVNING

Ekkorn
Minimilängd: 80cm
Svårighetsgrad: Orange (väldigt enkel)
Om banan: Vår enklaste för parkens minsta besökare. Här kan du som vuxen också gå med på backen och hjälpa till. Banan innehåller sex spännande hinder och avslutas med en zipline.

Grönt är skönt
Minimilängd: 110 cm
Svårighetsgrad: Ljusgrön (enkel)
Om banan: Den perfekta nybörjarbanan för stora och små. Prova på hur systemet fungerar bland tolv roliga hinder. Banan börjar med en zipline.

Se på mig
Minimilängd: 110cm
Svårighetsgrad: Mörkgrön (familj)
Om banan: Hindren är relativt enkla, men nu börjar det bli mycket luft under fötterna. Banan innehåller åtta hinder och en längre spännande ziplines.

Propaganda stigen
Minimilängd: 140cm
Svårighetsgrad: Blå (Spänning)
Om banan: En av våra häftigaste banor som går högt upp i träden, väldigt högt ibland. Vår längsta bana med totalt tolv st hinder och 2 st zipline varav den sista är 100m lång och avslutar banan med fantastisk utsikt ut över havet.

Glöm det
Minimilängd: 150cm
Svårighetsgrad: Röd (utmaning)
Om banan: Det här är en riktigt tuff utmaning, även om du är flitig användare av gym-kortet. Du börjar med en klättervägg och därefter följer 9 stycken riktigt tuffa hinder där du inget hellre vill än att komma ned på backen igen. Det kommer du också, men du gör det via vår quickjump som ger dig ett garanterat pirr i magen.

Det går bra
Minimilängd: 140cm
Svårighetsgrad: Ljusblå (familj)
Om banan: På banans 10 olika hinder får du verkligen utmana dina klätterförmågor. Med en spännande repbro högt över gångvägen får du en pirrande luftig känsla. Det kommer gå bra ända till slutet, men se till att inte fastna i spindelnätet!

Upp och Ner
Minimilängd: 110cm
Svårighetsgrad: Mörkgrön (familj)
Om banan: Den här banan är full av nya roliga hinder, här klättrar du bl a på en horisontell klättervägg, kryper i lutande nät och avslutar med en magisk zipline.