Välkomna till Jönköpings häftigaste äventyrspark och klätterpark!

Vi är en höghöjdsbane-park med sex olika hinderbanor på varierande höjd och med varierande svårighetsgrad vackert belägen nära stranden vid Axamo camping och friluftsområde. 

Vi erbjuder hela familjen spänning, skratt, äventyr och fantastiska minnen. Hos oss får ni under tre timmar testa era gränser, klättra, hoppa, svinga er och såklart åka zipline genom våra olika banor. Banorna har minimilängd- och ålderskrav, men utöver det är ni fria att klättra så mycket ni vill (och orkar!).

Alla från 80 cm och uppåt kan klättra hos oss och det finns garanterat något för alla. Våra banor börjar på 1 meters höjd men vill du kan du klättra runt i banor på uppemot 10 meters höjd! Efter klättringen, eller kanske under en paus kan ni köpa dricka, kaffe, fika och såklart glass vid Axamo campingkiosk. Köp era biljetter direkt här så ses vi vid vår servicebod för incheckning, påselning, säkerhetsgenomgång och träningsbana. Sen är det bara att köra! 

Let´s goo!  

Öppet lördagar kl 10-17 hela våren!

Tre timmars äventyr! Klättra genom nät, balansera på vippbrädor, kryp genom tunnlar och såklart – glip fram på zipline! Boka era biljetter här så ses vi bland trädtopparna i Axamo.

7 ZIPLINES

67 HINDER

6 BANOR

Hur vill du klättra?

Klätterparken

Våra parker innehåller flera banor med olika höjd och svårighetsgrad. Ni köper biljett för tre timmar och får då klättra så många banor ni vill så många gånger ni vill så länge ni följer våra minimihöjd- och ålderskrav för varje bana.

Presentkort

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Möhippa & Svensexa

Ska ni ordna en möhippa för bästa vännen eller en svensexa för barndomskompisen i Jönköping? Är huvudpersonen höjdrädd, eller en äventyrare av rang? Oavsett kan vi garantera en aktivitet som genererar massor med skratt, minnen för livet, delad glädje och pirr i magen! Vi har höghöjdsbanor som passar alla och vi lovar att huvudpersonen kommer vara både trött och nöjd efter ett besök hos oss. Om det går bra att klättra utklädd? Självklart!

Skolgrupper & klasser

Vill klassen hitta på något kul ihop? Vi har ett kanonerbjudande för skolklasser på grundskola och gymnasium som gäller vardagar under terminen. Kom och upplev klätteräventyret tillsammans i våra parker. Vi garanterar skratt, pirr i magen och härliga minnen!

Företag

Ska ert företag ha en kick-off, eller vill ni hitta på något roligt i samband med er konferens i Jönköping? Vi erbjuder en aktivitet där ni får utmana er, testa era gränser, peppa och stötta varandra, se nya sidor av kollegorna och skapa fantastiska minnen ihop.

Vad tycker våra gäster?

Var där med min 7åriga dotter.. Hon blev helt såld 👍 trevlig och kunnig personal.. (Translated by Google) Was there with my 7 year old daughter.. She was completely sold 👍 nice and knowledgeable staff..Kari Sellman13 August, 2022
Emma Anderberg28 July, 2022
Jättetrevlig personal både i kassan och i parken, de guidade och tipsade min klättrande dotter på ett fint sätt till att klara av mer än vad hon trodde hon skulle klara av 👍🙂 (Translated by Google) Very nice staff both at the checkout and in the park, they guided and advised my climbing daughter in a nice way to cope with more than she thought she could cope with 👍🙂Susanne Birgestam24 July, 2022
Fantastiskt ställe! Duktig och trevlig personal. (Translated by Google) Fantastic place! Skilled and friendly staff.Jonas Emilsson3 October, 2021
Bäst plats och bäst service 👍 (Translated by Google) Best place and best service 👍Kenny22 August, 2021
Superkul med alla olika hinder och samtidigt bra träning för kroppen! Perfekt sommaraktivitet ☀️ (Translated by Google) Super fun with all the different obstacles and at the same time good exercise for the body! Perfect summer activity ☀️Viktoria Andersson1 July, 2021
Rebecka Oscarsson29 June, 2021
Marika Andersson29 June, 2021

Välkommen till Högt & Lågt Klätterparker

Högt & Lågt är idag Skandinaviens största leverantör av klätterparker. Vi är ledande i branschen och vi bygger parker med höghöjdsbanor som passar alla. Barnfamiljer, fotbollslag, företagsgrupper, möhippor och svensexor, skolklasser, kompisgäng och par på dejt – hos oss finns verkligen något för alla. Vår ambition är att alla våra gäster ska lämna parken med ett leende på läpparna, med känslan av att ha vågat utmana sig och med fantastiska minnen för livet.

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden: 

  • Genomarbetat
  • Säkert
  • Innovativt
  • Inkluderande
  • Utmanande. 

Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medan vi gör det!

Använd kartan för att välja park