Högt & Lågt Klätterpark & Äventyrspark i Jönköping

Nu har vi stängt för säsongen i 2021.

I Maj/Juni 2022 öppnar vi igen Jönköpings roligaste familjeäventyr. Varmt välkomna tillbaka i vår!

Högt & Lågt Jönköpings klätterpark & äventyrspark ligger vackert beläget vid stranden och erbjuder utmaningar för både stora och små. Här kan familjen, svenhippan, kompisgänget och farmor & farfar njuta av en spännande och njutbar dag ute i naturen.

Vår klätterpark består av fler olika höghöjdsbanor med ett brett urval av svårighetsgrader Tack vare att vi har många banor kan du börja på din nivå och kan därefter utmana dig i din egen takt. Här skall barn och vuxna kunna ha lika roligt tillsammans, välkommen till en upplevelse utöver det vanliga. Kom och upplev äventyret!

7 ZIPLINES

65 HINDER

7 BANOR

Presentkort

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Läs mer

Klätterbanorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, mörkgrön och blå. Röd är den svåraste banan. Det är ingen åldersgräns men du ska vara minst 80 cm för att klättra på orange bana. Minst 110 cm för grön bana och minst 140 cm för blå/röd bana. Upplev äventyret!

Information kring covid-19

Läs mer om våra åtgärder här

Läs mer

På Högt & Lågt hjälper vi er att ge blivande brud / brudgum en minnesvärd dag i Jönköping tillsamman med sina vänner.

Läs mer

Vår skolklass-klättring är ett riktigt kanonerbjudande för grundskola och gymnasium och gäller endast på vardagar under skolterminen. Upplev äventyret!

Läs mer

Varmt välkomna på ett besök i vår vackra klätterpark tillsammans med kollegorna.

Läs mer

Välkommen till Högt & Lågt Klätterparker

Högt & Lågt har som ambition att bygga Sveriges bästa klätterparker, vi bygger spektakulära banor för hela familjen. Besök någon av våra parker, vi finns i hela landet!