Klätterbanorna

Banorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, ljusblå och mörkblå. Röd är den svåraste banan.


BAN-BESKRIVNING

Lillebror
Minimilängd: 80 cm
Svårighetsgrad: Orange (väldigt enkel)
Om banan: Vår enklaste för parkens minsta besökare. Här kan du som vuxen också gå med på backen och hjälpa till. Banan innehåller fem spännande hinder och avslutas med en zipline.

Premiären
Minimilängd: 110 cm
Svårighetsgrad: Grön (Barn under sex år måste ha med vuxen i banan)
Om banan: Den perfekta nybörjarbanan för stora och små! Testa på hur systemet fungerar bland fem olika hinder, bland annat glider du fram på en stor kokosnöt. Banan avslutas med en zipline.

Vandraren
Minimilängd: 110 cm
Svårighetsgrad: Grön (Barn under sex år måste ha med vuxen i banan)
Om banan: En spektakulär bana full med roliga utmaningar! Här får du balansera fram på många svajiga hinder. Banan innehåller hela två ziplines att glida fram på!

Till Skogs
Minimilängd: 140 cm
Svårighetsgrad: Ljusblå (Barn under 12 år måste ha med vuxen i banan)
Om banan: En spännande bana som både börjar och avslutas med zipline. Nu börjar du få lite mer luft under fötterna när du klättrar fram genom banans fem hinder.

Upp i det blå
Minimilängd: 140 cm
Svårighetsgrad: Mörkblå (Barn under 12 år måste ha med vuxen i banan)
Om banan: En av våra längsta banor med 9 hinder och en lång zipline över vägen. Denna bana är inte bara högt upp i luften utan också fysiskt krävande.

Zip it
Minimilängd: 150 cm
Svårighetsgrad: Röd (Barn under 12 år måste ha med vuxen i banan)
Om banan: Vår svåraste bana med riktigt tuffa hinder. Här åker du bland annat 140 meter zipline över bilar och husvagnar och avslutar banan med ett nervkittlande drop från 16 meter.