SVENSEXA & MÖHIPPA I JÖNKÖPING

Planerar du en svensexa för bästa vännen eller en möhippa för barndomskompisen? Ett besök i klätterparken i Jönköping garanterar att dagen blir minnesvärd. En aktivitet som utmanar och genererar skratt, gemenskap och lyckorus!

Möhippa och svensexa

Ett stopp i parken är givet för den perfekta möhippan eller svensexan. Vare sig huvudpersonen är höjdrädd eller en äventyrare av rang så har vi garanterat något som passar. Ert jobb är att leverera hit den blivande bruden eller brudgummen, gärna ”snyggt” klädd, så ser vi till att hen får med sig minnen för livet som inkludera att glida fram på zipline och att hoppa ner från plattformen 10 meter upp…

Läskigt, häftigt, skitkul, pirrigt, utmanande är de känslorna vi vill att ni lämnar parken med efter besöket.

Upplägg och bokning

Ni får tre timmar i parken, där ni tillsammans får klättra så många av våra banor ni vill så många gånger ni vill. Om inte alla i sällskapet vill klättra går det utmärkt att hänga med från marken, parken är öppen och det går bra att gå runt på stigar bredvid och under banorna (någon måste ju ta kort!). Vill ni planera in en paus eller mat/fika före eller efter besöket har vi gott om bord och sittplatser samt grillar i parken.

Är ni färre än 20 personer i gruppen bokar ni enklast genom att själva köpa biljetter. Är ni fler än 20 personer får ni grupprabatt och ni behöver då hjälp att boka. Mejla oss i så fall på jonkoping@hogtlagt.se.

Kom ihåg att alla som ska klättra måste vara helt nyktra under hela vistelsen i parken. Självklart går det bra att ta med en fikakorg eller lunch att välförtjänt avnjuta efter att ni klarat utmaningarna i banorna. Det finns gott om bord med sittplatser i anslutning till parken. Mer praktisk info kan du läsa här.


Kom också ihåg att du som bokar måste fylla i deltagarvillkoren för er grupp.


För gruppbokning eller övriga frågor, kontakta: jonkoping@hogtlagt.se


Rolig gruppaktivitet i klätterparken

I natursköna omgivningar strax utanför Jönköping väntar 6 olika höghöjdsbanor. Banorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Här finns verkligen något för alla och vi garanterar både skratt, pirr i magen och härliga minnen. 

Gruppen samlas vid serviceboden där våra instruktörer förser er med selar och hjälmar. Därefter får ni en säkerhetsgenomgång och klättrar vår träningsbana under uppsikt av en instruktör, och efter det väntar äventyret ute i parken!  

Hos oss får ni under 2,5 timmar testa era gränser, klättra, hoppa, svinga er och såklart susa fram på zipline.

Let’s go!

Välkommen till Högt & Lågt klätterpark Jönköping

Högt & Lågt klätterpark Jönköping ligger vackert belägen nära stranden vid Axamo camping och friluftsområde.  

Hitta hit