Welcome to Rättvik!

Högt & Lågt Klätterpark & Äventyrsbana i Rättvik

Nu har vi stängt för säsongen 2021.

I Maj/Juni 2022 öppnar vi igen Rättviks roligaste familjeäventyr. Varmt välkomna tillbaka i vår!

I en härlig tallskog med i direkt anknytning till Rättviks camping hittar du Högt & Lågt Rättviks klätterpark & äventyrspark. Mellan campingens minigolfbana och Rättviks bowling och krog hittar du våran servicebyggnad/shop där du hämtar din utrustning och köper biljett. Vid campingens reception kan du fylla på energidepån med dricka, korv och andra småvaror. Banorna är utspridda på området och har olika startpunkter och slutpunkter. Klätterbanorna är indelade i färgkoder för att du ska kunna hitta en bana som passar dig. Värm upp på de gröna banorna och om du vågar provar du vår 140 m långa zipline som går över till stora skogen på Nyheden.

7 ZIPLINES

65 HINDER

7 BANOR

Presentkort

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Läs mer

Klätterbanorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, mörkgrön och blå. Röd är den svåraste banan. Det är ingen åldersgräns men du ska vara minst 80 cm för att klättra på orange bana. Minst 110 cm för grön bana och minst 140 cm för blå/röd bana. Upplev äventyret!

Information kring covid-19

Läs mer om våra åtgärder här

Läs mer

På Högt & Lågt hjälper vi er att ge blivande brud / brudgum en minnesvärd dag i Rättvik tillsamman med sina vänner.

Läs mer

Vår skolklass-klättring är ett riktigt kanonerbjudande för grundskola och gymnasium och gäller endast på vardagar under skolterminen. Upplev äventyret!

Läs mer

Varmt välkomna på ett besök i vår vackra klätterpark tillsammans med kollegorna.

Läs mer

Välkommen till Högt & Lågt Klätterparker

Högt & Lågt har som ambition att bygga Sveriges bästa klätterparker, vi bygger spektakulära banor för hela familjen. Besök någon av våra parker, vi finns i hela landet!