Klätterparken och våra höghöjdsbanor

Här finns något för alla! 

När du köper en biljett till parken får du under tre timmar klättra så många banor du vill så många gånger du vill (och orkar!). Våra banor är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, blå och till sist röd som är den svåraste banan. Banorna har olika krav på minimilängd och ålder för att få klättra dem. Ni köper biljett efter ålder och sedan får man klättra alla banor där man uppfyller minimikravet på längd.

Obs: Barn under 6 år måste ha med en vuxen i de gröna banorna. Barn under 10 måste ha med en vuxen i de blå eller röda banorna. Vi rekommenderar 1 vuxen per 4 barn. I den oranga banan kan en vuxen gå vid sidan för att assistera.

BAN-BESKRIVNING

Lillasyster

Minimilängd: 80cm

Svårighetsgrad: Orange (väldigt enkel)

Om banan: Vår enklaste för parkens minsta besökare. Här kan du som vuxen också gå med på backen och hjälpa till. Banan innehåller 8 spännande hinder och avslutas med en zipline.

 

Äntligen

Minimilängd: 110 cm

Svårighetsgrad: Ljusgrön (enkel)

Om banan: Den perfekta nybörjarbanan för stora och små. Prova på hur systemet fungerar bland 11 roliga hinder. Banorna går mellan 2-4 meter ovanför backen.

 

Patrioten

Minimilängd: 110cm

Svårighetsgrad: Mörkgrön (familj)

Om banan: En spektakulär bana med utmanande hinder. Går lite högre den här gången och avslutas med en 50 meter lång zipline.

 

Stora Imse Vimse

Minimilängd: 110cm

Svårighetsgrad: Mörkgrön (familj)

Om banan: En spännande bana som har en fin zipline, passar bra för dig som tycker den delen är lite svår. Du får även vara förberedd på spindelnät, kokosbollar och andra spännande överraskningar.

 

Zip-it

Minimilängd: 140cm

Svårighetsgrad: Blå (familj)

Om banan: En av våra häftigaste banor där du drar ut på en längre tur och rundar hela klätterparken. Innehåller inga svårare hinder bara massa långa härliga ziplines i varierande längder. Höjden då? Jo, nu börjar det blir luftigt under fötterna.

 

Klaraälven 

Minimilängd: 140 cm 

Svårighetsgrad: Mörkblå (utmanande) 

Om banan: Det här är en perfekt bana för dig som vill ha en utmaning. Den kanske inte är superlång, men det betyder inte att den inte kommer testa både din styrka och uthållighet! Du är nu riktigt högt uppe, och hindren rör sig rejält under fötterna, vi önskar dig lycka till! 

 

Aldrig mer

Minimilängd: 150cm

Svårighetsgrad: Röd / Svart (utmaning)

Om banan: Det här är en riktig utmaning utmaning som är indelad i två delar. Den första är kräver både mod och styrka men är ändå hanterbart för den som går igång på galenskap. På de sista hindren går det över till en svart bana och du kommer kyssa gräset när du kommer ner, vi säger Lycka till….