Klätterbanorna

Banorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, mörkgrön och blå. Röd är den svåraste banan.

BAN-BESKRIVNING

Lillasyster

Minimilängd: 80cm

Svårighetsgrad: Orange (väldigt enkel)

Om banan: Vår enklaste för parkens minsta besökare. Här kan du som vuxen också gå med på backen och hjälpa till. Banan innehåller 8 spännande hinder och avslutas med en zipline.

Äntligen

Minimilängd: 110 cm

Svårighetsgrad: Ljusgrön (enkel)

Om banan: Den perfekta nybörjarbanan för stora och små. Prova på hur systemet fungerar bland 11 roliga hinder. Banorna går mellan 2-4 meter ovanför backen.

Patrioten

Höjdkrav: 110cm

Svårighetsgrad: Mörkgrön (Familj)

Om banan: En spektakulär bana med utmanande hinder. Går lite högre den här gången och avslutas med en 50 meter lång zipline.

Stora Imse Vimse

Minimilängd: 110cm

Svårighetsgrad: Mörkgrön (Familj)

Om banan: En spännande bana som har en fin zipline, passar bra för dig som tycker den delen är lite svår. Du får även vara förberedd på spindelnät, kokosbollar och andra spännande överraskningar.

Zip-it

Höjdkrav: 140cm

Svårighetsgrad: Blå  (Familj)

Om banan: En av våra häftigaste banor där du drar ut på en längre tur och rundar hela klätterparken. Innehåller inga svårare hinder bara massa långa härliga ziplines i varierande längder. Höjden då? Jo, nu börjar det blir luftigt under fötterna.

Aldrig mer

Höjdkrav: 150cm

Svårighetsgrad: Röd / Svart

Om banan: Det här är en riktig utmaning utmaning som är indelad i två delar. Den första är kräver både mod och styrka men är ändå hanterbart för den som går igång på galenskap. På de sista hindren går det över till en svart bana och du kommer kyssa gräset när du kommer ner, vi säger Lycka till….