Klättring & Äventyr för Skolgrupper i Karlstad

Vill klassen hitta på något skoj? Vad sägs om en aktivitet som är superrolig, spännande, utmanade, gruppstärkande, som genererar pirr i magen och uppmuntrar samarbete!

Avslutning på skolåret

Har klassen arbetat hårt och vill göra något roligt  som avslutning på läsåret? Boka in ett besök i parken där ni får svinga er, klättra, åka zipline och ha riktigt roligt tillsammans. Vi har något för de allra flesta med banor på olika höjd och med olika svårighetsgrad. Utmana varandra, upplev äventyret!

Klassresa

Letar ni efter en rolig, spännande och unik aktivitet för klassresan? Ett besök i vår park garanterar en häftig upplevelse som blir till gemensamma minnen. Passar utmärkt att kombinera med annan aktivitet i området, eller varför inte ta med fika eller mat att njuta av efter genomförda banor. I parken finns gott om bord och sittplatser samt grill.

Erbjudande för skoklasser

Boka ett besök i parken en vardag under terminen. Vi har då ett unikt erbjudande för skoklasser där ni får två timmars klättring för 195 kr per elev/klättrare. Minimum att boka är 18 personer. I priset ingår allt ni behöver för besöket i form av utrustning och säkerhetsutbildning.

För att ta del av erbjudandet gäller bokning för minimum 18 personer och vardagar fram till sommarlovet. Mejla oss era önskemål på karlstad@hogtlagt.se för offert.

Kom också ihåg att du som bokar måste fylla i deltagarvillkoren för eran grupp.