Svensexa / Möhippa i Karlstad

Planerar du en svensexa för bästa vännen eller en möhippa för barndomskompisen? Ett besök i parken garanterar att dagen blir minnesvärd. En aktivitet som utmanar och genererar skratt, gemenskap och lyckorus!

Möhippa

Ett stopp i parken är givet för den perfekta möhippan. Läskigt, häftigt, skitkul, pirrigt, utmanade – det är de känslorna vi vill att den blivande bruden lämnar parken med. Hur högt vågar hon sig? Och kommer hon hoppa när hon väl står där på plattformen 10 meter upp?

Svensexa

Är huvudpersonen höjdrädd? Eller en riktig äventyrare? Vilket som har vi något som passar. Ser ni till att leverera hit den blivande brudgummen så ser vi till att ge honom ett minne för livet. Han får glida fram på zipline och testa sina förmågor på hinder som svajar rejält under fötterna.

Kom ihåg att alla som ska klättra måste vara helt nyktra under hela vistelsen i parken. Självklart går det bra att ta med en fikakorg eller lunch att välförtjänt avnjuta efter att ni klarat utmaningarna i banorna. Det finns gott om bord med sittplatser i anslutning till parken. Mer praktisk info kan du läsa här.


Kom också ihåg att du som bokar måste fylla i deltagarvillkoren för er grupp.


Har ni frågor eller vill ha hjälp att boka, tveka inte att höra av er till oss på karlstad@hogtlagt.se