Jobba hos oss

Är du nästa stjärna i teamet?

Just nu söker vi: 

Vi har för tillfället inget behov av ny personal i Karlstadparken.

Att arbeta på Högt & Lågt Karlstad

Det bästa vi vet är när det kokar i parken. Solen skiner, glassen smälter och gästerna är glada, taggade och redo för äventyr i banorna. För att leverera sommarens coolaste upplevelse behöver vi vara ett bra gäng som står redo att guida och stötta våra gäster genom hela deras upplevelse hos oss. I våra parker arbetar därför instruktör 2, instruktör 1, gruppansvarig och parkansvarig. Olika roller innebär olika ansvar men alla hjälps åt med att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster. 

Här kan du läsa lite mer vad de olika rollerna innebär. 

Instruktör 2

Våra fantastiska ungdomar som gör ett kanonjobb i parken. De är stommen som ser till att varje gäst blir väl mött, incheckad vid ankomst, påselad, får en bra säkerhetsgenomgång och som sedan tar hand om och checkar all utrustning så den är tipp topp inför nästa dag. För att arbeta som instruktör 2 ska en ha fyllt 16 år.  

Instruktör 1

Våra 1:or har ofta erfarenhet av att ha arbetat som instruktör 2 en säsong och när de fyllt 18 år kan de arbeta som instruktör 1. Denna roll gör samma jobb som instruktör 2 men har även ansvar och kunskap för att assistera kunder uppe i banorna och utföra räddningar vid behov.   

Parkansvarig

Det är parkansvarig som ser till att det flyter på i parken varje dag, hen är ansvarig för den dagliga driften. Det här är en spindel i nätet som ser till att alla kunder checkas in och selas på snabbt och säkert av kunniga instruktörer, alla kollegorna får sin lunchrast och det finns alltid personal som patrullerar ute vid banorna. Parkansvarig hjälper till där det behövs i alla delar av jobbet och är inte rädd att ta i och leda arbetet i parken.  

Sök jobb

Vi är framförallt en säsongsaktivitet där sommarlovet är vår högsäsong, men vi öppnar parken för allmänheten redan i maj. Det innebär att vi vanligtvis genomför vår rekrytering under februari-mars. Under rekryteringsperioden lägger vi ut annonser här ovan för de roller vi behöver inför kommande säsong. 

Med det sagt är du därutöver varmt välkommen att skicka in en spontanansökan om du tror att du är den vi saknar och behöver i vårt team! Mejla brev och CV till karlstad@hogtlagt.se  

Vad tycker våra instruktörer?

Linda Karlsson 31, arbetar som instruktör 1

Mitt jobb innebär att jag måste vara noggrann, på alerten, ha öron och ögon öppna. En viktig del i jobbet är att peppa och stötta gästerna så de känner sig trygga när de är i parken. Det roligaste med mitt jobb är att det är så varierande. Ena dagen regn, nästa dag stekande sol, ibland kommer skolklasser, ibland en möhippa och massa glada barnfamiljer. Bland det häftigaste som finns är när jag har gäster i parken som är höjdrädda, men som övervinner det och våga utmana sig! Kollegorna i parken är så blandade i ålder och erfarenhet, vi har så himla roligt ihop! 

Ludvig Wester 16, arbetar som Instruktör 2 

Jag gillar att arbeta på Högt & Lågt främst för att det är skönt att vara utomhus och träffa många glada människor. Vi som arbetar här har jättekul ihop och förutom att det är roliga kollegor är det en fin miljö att vara i. Arbetet på Högt & Lågt har utvecklat mig mycket i sociala sammanhang.

Emma Gullsby, 22 år, arbetar som Parkansvarig

Jobbet som parkansvarig innebär att jag har ansvar över klätterparken under dagen, att dagsrutinerna fungerar som de ska. Som parkansvarig ser jag även till att kollegorna gör de arbetsuppgifter som de ska under dagen och ansvarar för lunch och rast schema.  

Det roligaste med att jobba på Högt & Lågt är att ge en upplevelse till gästerna som kommer hit. Det gläder mig och se andra vara ute i naturen och ha kul samtidigt. Det jag också gillar med det här jobbet är att man får interagera med gästerna som kommer och hjälpa dom med det som behövs, vare sig det är att visa vägen till nästa bana eller hjälpa dom ner från en bana.  

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden Genomarbetat, Säkert, Innovativt, Inkluderande och Utmanande. Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medans vi gör det!