Klätteräventyr för hela laget i Dalarna

Ska ni ha terminsavslutning för innebandylaget, en rolig aktivitet för konfirmationsgänget, kick off för scouterna eller en familjedag för intresseföreningen? Oavsett så kommer gruppen få en suverän upplevelse i parken. Högt & Lågt Rättvik bjuder på roligaste äventyret för hela gänget.

Lagets coolaste äventyr

Boka in ett besök i parken där laget eller gruppen får se nya sidor av varandra och ha riktigt roligt tillsammans. Parken har 9 banor på 1-15 meters höjd. Ni får klättra så mycket ni vill under er tid i parken.

För att få klättra gäller maxvikt 120 kg samt att du ej är gravid eller påverkad av alkohol eller andra droger.

Utflykt för hela föreningen

Letar ni efter en rolig, spännande och unik aktivitet för er förening, lag eller församling? Ett besök i parken är garanterat succé. Våra instruktörer tar hand om gruppen och ser till att besökt blir lika säkert som roligt!

Se till att ta med fika eller mat att njuta av efter genomförda banor. I parken finns gott om bord och sittplatser samt grill.

Pris och bokningsvillkor

För föreningar och församlingar erbjuder vi ett rabatterat pris vid bokning av större grupper. Vi tar emot er såväl utanför som under ordinarie öppettider och pris är 260 kr per person. Minimum att boka är 16 personer (eller fast pris).

I priset ingår allt ni behöver för besöket i form av utrustning och säkerhetsutbildning. Det går bra att betala för besöket i förväg (genom betallänk), i parken (vi tar kort och swish) eller i efterhand (mot faktura). För fullständiga boknings- och köpvillkor, läs här.

Fyll i formuläret för
kostnadsfri offert

Är du intresserad av att boka för er förening/församling på Högt & Lågt Rättvik? Fyll i formuläret så skickar vi en offert. 

Har du någon fråga eller fundering? Läs gärna igenom vår FAQ och se om du hittar svaret där.