Två kompisar håller om varandra och sträcker upp händerna i luften, de är mycket nöjda med att ha klarat av banorna

Klätteräventyr för skolgrupper i Dalarna

Vill klassen hitta på något skoj? Vad sägs om en aktivitet som är superrolig, spännande, utmanade, gruppstärkande, som genererar pirr i magen och uppmuntrar samarbete! Välkommen för två timmars äventyr hos Högt & Lågt Rättvik, vid First Camp Enåbadet.

Klassresans coolaste äventyr

Boka in ett besök i parken där klasskompisarna får svinga sig, klättra, åka zipline och ha riktigt roligt tillsammans. Parken har 7 banor på 1-15 meters höjd. Ni får klättra så mycket ni vill under er tid i parken.

För att få klättra gäller maxvikt 120 kg samt att du ej är gravid eller påverkad av alkohol eller andra droger.

Utflykt för hela klassen

Letar ni efter en rolig, spännande och unik aktivitet för klassresan? Ett besök i parken är garanterat succé. Våra instruktörer tar hand om gruppen och ser till att besökt blir lika säkert som roligt!

Se till att ta med fika eller mat att njuta av efter genomförda banor. I parken finns gott om bord och sittplatser samt grill.

Pris och bokningsvillkor

Boka ett besök i parken en vardag under terminen. Vi har då ett unikt erbjudande för skoklasser där ni får två timmars klättring för 225 kr per elev/klättrare. Minimum att boka är 18 personer (eller fast pris).

I priset ingår allt ni behöver för besöket i form av utrustning och säkerhetsutbildning. Det går bra att betala för besöket i förväg (genom bokningsbekräftelsen), i parken (vi tar kort och swish) eller i efterhand (mot faktura). För fullständiga boknings- och köpvillkor, läs här.

Fyll i formuläret för
kostnadsfri offert

Är du intresserad av att boka för skolgrupper på Högt & Lågt Rättvik? Fyll i formuläret så skickar vi en offert. 

Har du någon fråga eller fundering? Läs gärna igenom vår FAQ och se om du hittar svaret där.