Klätterparken och våra höghöjdsbanor

Här finns något för alla! 

När du köper en biljett till parken får du under tre timmar klättra så många banor du vill så många gånger du vill (och orkar!). Våra banor är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, blå och till sist röd som är den svåraste banan. Banorna har olika krav på minimilängd och ålder för att få klättra dem. Ni köper biljett efter ålder och sedan får man klättra alla banor där man uppfyller minimikravet på längd.

Obs: Barn under 6 år måste ha med en vuxen i de gröna banorna. Barn under 10 måste ha med en vuxen i de blå eller röda banorna. Vi rekommenderar 1 vuxen per 4 barn. I den oranga banan kan en vuxen gå vid sidan för att assistera.

BAN-BESKRIVNING

Lillebror
Minimilängd: 80cm
Svårighetsgrad: Orange (väldigt enkel)
Om banan: Vår enklaste för parkens minsta besökare. Här kan du som vuxen också gå med på backen och hjälpa till. Banan innehåller nio spännande hinder och avslutas med en zipline.

Premiär
Minimilängd: 110 cm
Svårighetsgrad: Ljusgrön (enkel)
Om banan: Den perfekta nybörjarbanan för stora och små. Prova på hur systemet fungerar bland 5 roliga hinder. Denna bana innehåller ingen zipline.

Imse vimse
Minimilängd: 110cm
Svårighetsgrad: Ljusgrön (enkel)
Om banan: En spektakulär bana med utmanande hinder. Glid fram på en stor kokosnöt och klättra förbi spindelns nät. Avsluta med en härlig zipline på 65 meter.

Tuffing
Minimilängd: 110cm
Svårighetsgrad: Mörkgrön (familj)
Om banan: En spännande start där du går på en nätbro över anländande husbilar och husvagnar. Banan innehåller två spännande ziplines. Hindren är relativt enkla, men nu börjar det bli mycket luft under fötterna.

Nyheden Express
Minimilängd: 140cm
Svårighetsgrad: Blå (spänning)
Om banan: En av våra häftigaste banor, ta vår längsta zipline på 140m över till Stora skogen på Nyheden, men kom ihåg att startplattformen är högt upp i träden, väldigt högt. Efter den långa ziplinen fortsätter utmaningarna. Banan har totalt 7st hinder.

Storebror
Minimilängd: 140 cm
Svårighetsgrad: Blå (spänning)
Om banan: Den här banan kräver styrka och uthållighet, ni kommer garanterat känna det i armarna efteråt. En superkul och utmanande bana där hindren sällan ligger stilla. Den är lång men ni är tillåtna att skryta om bragden efteråt!

Helt slut
Minimilängd: 140cm
Svårighetsgrad: Röd (utmaning)
Om banan: Det här är en kort men tuff utmaning. 5 riktigt tuffa hinder där du inget hellre vill än att komma ned på backen igen. Det kommer du också, men du gör det via vår quickflight som ger dig ett garanterat pirr i magen.