Klätterbanorna

Banorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Graderingen börjar med orange, som är den enklaste banan. Därefter följer grön, mörkgrön och blå. Röd är den svåraste banan.


BAN-BESKRIVNING

Lillebror
Minimilängd: 80cm
Svårighetsgrad: Orange (väldigt enkel)
Om banan: Vår enklaste för parkens minsta besökare. Här kan du som vuxen också gå med på backen och hjälpa till. Banan innehåller nio spännande hinder och avslutas med en zipline.

 

Premiär
Minimilängd: 110 cm
Svårighetsgrad: Ljusgrön (enkel)
Om banan: Den perfekta nybörjarbanan för stora och små. Prova på hur systemet fungerar bland 5 roliga hinder. Denna bana innehåller ingen zipline.

 

Imse vimse
Höjdkrav: 110cm
Svårighetsgrad: Ljusgrön (Enkel)
Om banan: En spektakulär bana med utmanande hinder. Glid fram på en stor kokosnöt och klättra förbi spindelns nät. Avsluta med en härlig zipline på 65 meter.

 

Tuffing
Minimilängd: 110cm
Svårighetsgrad: Mörkgrön (Familj)
Om banan: En spännande start där du går på en nätbro över anländande husbilar och husvagnar. Banan innehåller två spännande ziplines. Hindren är relativt enkla, men nu börjar det bli mycket luft under fötterna.

 

Nyheden Express
Höjdkrav: 140cm
Svårighetsgrad: Blå (Spänning)
Om banan: En av våra häftigaste banor, ta vår längsta zipline på 140m över till Stora skogen på Nyheden, men kom ihåg att startplattformen är högt upp i träden, väldigt högt. Efter den långa ziplinen fortsätter utmaningarna. Banan har totalt 7st hinder.

 

Helt slut
Höjdkrav: 140cm
Svårighetsgrad: Röd

Om banan: Det här är en kort men tuff utmaning. 5 riktigt tuffa hinder där du inget hellre vill än att komma ned på backen igen. Det kommer du också, men du gör det via vår quickjump som ger dig ett garanterat pirr i magen.