Dalarnas häftigaste företagsaktivitet

Varmt välkomna till Rättvik på ett besök i vår vackra klätterpark tillsammans med kollegorna. Vårt utbud av höghöjdsbanor på varierande höjd och med olika svårighetsgrader gör att vi har något för alla.

Konferens

Är ni i Dalarna på konferens och vill bryta av arbetet med en gruppstärkande, rolig och utmanande aktivitet? Vad sägs om en eftermiddag utomhus i Rättvik: det är ni, träden och hinderbanorna. Målet är att ni går från parken trötta men med ett stort leende på läpparna och att ni fått se nya sidor av kollegorna! Definitivt något att prata om vid den välförtjänta middagen på kvällen.

Kick off eller after work

Gör nästa kick off lite coolare. Teambuilding och afterwork i Rättvik har aldrig varit så självklart och så roligt. Hos oss finns utmaningar för alla, oavsett grad av våghalsighet. Den höjdrädda kollegan som genomför vår gröna bana och skriker av förtjusning vid den långa ziplinen. Den äventyrliga medarbetaren som står på plattformen 10 meter upp i slutet av den röda banan och behöver peppande hejarop för att våga hoppa! Definitivt en eftermiddag att minnas.

När det passar er

Vi tar emot er på en dag och tid som passar er, även utanför ordinarie öppettider och ni får 2,5 timmar i parken. Självklart går det bra att ta med fika eller mat till parken, vi har bord och grillar som ni får använda under er vistelse i parken. Om någon inte vill eller kan klättra går det självklart bra att gå med längs banorna och heja på kollegorna!

För bokningar utanför ordinarie öppettider är minimum 12 personer eller fast pris. Ordinarie priser gäller ej för bokningar utanför ordinarie öppettider

Mejla oss era önskemål på rattvik@hogtlagt.se för offert.


Kom också ihåg att du som bokar måste fylla i deltagarvillkoren för eran grupp.