Presentkort

Hur funkar presentkort på Högt & Lågt?

1 presentkort ger 3 timmars klättring och gäller i den park de är köpta i.

Mottagaren bokar sitt klätterpass online och anger då koden från presentkortet. Presentkorten är giltiga i två år.

Allt som behövs för att klättra finns på plats, vi står för all utrustning och utbildning som behövs.

Självklart finns erfarna och utbildade instruktörer på plats för att se till att det blir en säker och rolig upplevelse.

Köp presentkort

Köp presentkort och ge bort tre timmars äventyr. Du kommer få presentkortet i form av en kod på din mejl. Koden används sen för att betala med när du köper ett klätterpass i parken. Presentkorten gäller i Gotlandsparken och är giltiga i två år.

Vilket presentkort ska jag välja?

Du kan antingen välja ett presentkort som motsvarar summan på våra biljetter för respektive ålderskategori. Biljettkategorierna är 2-4 år, 5-9 år, 10-64 år och 65+ år. Alternativt har vi presentkort som är laddade med och som kostar 1000 kr och 1500 kr.

Alla våra presentkort är digitala. Du kommer få ett mejl med en kod som sedan används som betalning när du köper en klätterbiljett. Ska du ge bort presentkortet kan du ladda ner och skriva ut våra färdiga PDF:er med tema ”God Jul”, ”Grattis” eller ”Generell” (generell finns både i färg och svartvit) som du själv fyller i och kan ge bort.

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden Genomarbetat, Säkert, Innovativt, Inkluderande och Utmanande. Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medans vi gör det!