Praktisk info inför besöket

Här är bra och praktisk info inför ert besökSe till att komma pepp och taggade så tar vi hand om resten. Glöm inte far- och morföräldrarna, fikakorgen och solkrämen så ses vi i parken. Välkomna!

Praktisk information:

Höjdkrav

Banorna är indelade i svårighetsgrader med färgkoder, precis som i en skidanläggning. Vår enklaste är orange, därefter följer ljusgrön, mörkgrön, blå och röd, som är den svåraste banan.

 

Minimilängd på de olika banorna är:
Orange: Minst 80 cm.
Grön/Mörkgrön: Minst 110 cm.
Blå: Minst 140 cm.
Röd: Minst 150cm.

 

Utöver längdkrav gäller även att barn under 6 år måste ha en klättrande vuxen med i de gröna banorna, och barn under 10 år måste ha en klättrande vuxen med i de blå och röda banorna.


Deltagarvillkor

För alla som ska klättra i parken gäller följande:
-Maxvikt 120 kg
-Ej gravid
-Ej påverkad av alkohol eller andra droger

-Alla som ska klättra ska delta på en instruktörsledd säkerhetsgenomgång samt sätta sig in i och följa parken regler.


Köp av biljetter

Boka dina biljetter här. Det finns också möjlighet att köpa biljetter på plats vid uthyrningsboden men antal biljetter för drop-in är mycket begränsat.


Säkerhet & säkerhetsgenomgång

Alla som ska klättra i parken måste genomföra en obligatorisk säkerhetsgenomgång med en instruktör och därefter klättra vår träningsbana under uppsikt av en instruktör. Säkerhetsgenomgången ingår i din klättertid och startar när din klättertid startar. Därför är det bra om du är på plats 10-15 min innan din klättertid startar för att få din utrustning.

 

Säkerhetsgenomgången är ett krav och den skall göras en gång per säsong. Dagar när det är mycket folk i parken kan det bli lite väntetid vid det här momentet. Var uppmärksam under genomgången så minimeras också väntetiden.


Väder & Kläder

Parken håller öppet oavsett väder. Men vid åska och kraftig vind kan delar av parken stängas och klättringen avbryts då under tiden åskan/vinden drar förbi. Oförutsedd stängning av parken medför inte något återköp av biljetter.

 

Vi rekommenderar träningskläder eller enklare utomhuskläder för klättringen. Du får fort upp värmen av aktiviteten, så det är smart att klä sig i flera lager. Det kan också vara smart att ha bra skor med en bra sula, tex någon typ av träningssko. Det är inga problem att klättra när det regnar, bara kom ihåg regnkläder så håller du värmen längre

 

Vi rekommenderar även att klättra med handskar men det är inget krav. Det går bra att ta med egna handskar och vi säljer även handskar på plats för 35 kr/paret.


Mat & Dryck

Vi har gott om bord och sittplatser utomhus där du kan sitta och äta egen matsäck.

I parken säljer vi även enklare fika såsom kall dryck, bars, enklare fikabröd och guteglass.


Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden Genomarbetat, Säkert, Innovativt, Inkluderande och Utmanande. Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medans vi gör det!