Kille på svensexa klättrar ett hinder med monkey bars på den röda banan, han skriker av förtjusning

Svensexa eller möhippa på Gotland

Planerar du en svensexa för bästa vännen eller en möhippa för barndomskompisen? Ett besök i klätterparken strax utanför Klintehamn garanterar att dagen blir minnesvärd. En aktivitet som utmanar och genererar skratt, gemenskap och lyckorus!

Möhippa och svensexa

Ett stopp i parken är givet för den perfekta möhippan eller svensexan. Vare sig huvudpersonen är höjdrädd eller en äventyrare av rang så har vi garanterat något som passar.

Så klä er huvudperson i något ”snyggt” och kom till parken, så tar vi hand om resten! Och blir ni fler än 6 personer som klättrar så bjuder vi på bruden/brudgummens biljett! Mejla oss så hjälper vi er.

För att få klättra gäller följande krav:
-Maxvikt 120 kg
-Att du ej är gravid
-Att du ej är påverkad av alkohol eller andra droger
-Att ni genomgår vår säkerhetsgenomgång och sätter er in i och följer parkens regler.

Upplägg och bokning

Ni får 2,5 timmar i parken, där ni tillsammans får klättra så många av våra banor ni vill så många gånger ni vill. Om inte alla i sällskapet vill klättra går det utmärkt att hänga med från marken, parken är öppen och det går bra att gå runt på stigar bredvid och under banorna (någon måste ju ta kort!).

Vill ni planera in en paus eller mat/fika före eller efter besöket har vi gott om bord och sittplatser samt grillar i parken.

Blir ni fler än 6 personer som klättrar så bjuder vi på bruden/brudgummens biljett! Är ni fler än 20 personer får ni grupprabatt och ni behöver då hjälp att boka. Mejla oss på gotland@hogtlagt.se för hjälp med bokningen.