Ett gäng kollegor antar utmaningarna i höghöjdsbanorna tillsammans

Gotlands häftigaste företagsaktivitet

Du har hittat den – aktiviteten för nästa företagsevent på Gotland! Varmt välkomna att dela en upplevelse över det vanliga i vår vackra klätterpark strax utanför Klintehamn. Med ett brett utbud banor av varierande höjd och svårighetsgrad finns något för alla kollegor. Boka företagsaktivitet som kickoff, teambuilding eller afterwork på Högt & Lågt Gotland.

Vi har två olika alternativ:

Företagsklättring

-Klättra så mycket ni vill under 2,5 timmar

-6 banor på olika höjd och svårighetsgrad – här finns något för de allra flesta.

-Packa med fika/lunch så ni får en välförtjänt paus under klättringen. Vi har gott om bord och sittplatser i parken och flera grillar.

-För att få klättra gäller maxvikt 120 kg, att du ej är gravid samt att du ej är påverkad av alkohol eller andra droger.

-Utmaning, samarbete, teambuilding och klättring under 2,5 timmar.

-Passar grupper där inte alla kan/vill klättra och om ni önskar mer fokus på samarbete.

-Ni delas upp i lag och målet är att samla så mycket poäng som möjligt till sitt lag.

-Ni kommer få göra utmaningar tillsammans och i mindre grupper och vi kan garanterar att ni kommer få se nya sidor av kollegorna.

Priser och villkor

Vi kan ta emot såväl mindre som större grupper. Vill ni komma under våra ordinarie öppettider gäller vanliga priser och villkor. Under ordinarie öppettider kan vi tyvärr inte erbjuda Högt & Lågt Jakten. Vid större grupper eller önskemål om betalning mot faktura, be om offert eller mejla oss.

Önskar ni komma utanför våra ordinarie öppettider bokar vi in er på en dag och tid som passar er. Här får ni välja huruvida företagsklättring eller Högt & Lågt Jakten passar ert gäng. Priset ligger från 350 kr (ex moms) och minimum att boka för är 12 personer alternativt fast pris om ni är färre. Mejla oss eller fyll i formuläret nedan för offert. 

Frågor och svar Högt & Lågt Gotland

Vi har upplägg som passar alla grupper, oavsett vilka ni är!

Vill ni komma och klättra så mycket ni orkar och vill ska ni boka Företagsklättring. Vi banor för alla, på mellan 1-12 meters höjd och med stigande svårighetsgrad. Här får ni se kollegorna utmanas och samtidigt peppa och heja på varandra! Våra krav för att få klättra är maxvikt 120 kg och ej gravid samt helt nykter.

Har ni flera i gänget som inte kan eller vill klättra, eller vi ni ha mer fokus på teambuilding och samarbete ska ni boka Högt & Lågt Jakten. Här får ni göra en riktigt spännande, rolig och stärkande aktivitet tillsammans. Alla blir lika delaktiga och viktiga, oavsett om de deltar i banorna eller på marken.

Ja, alla är välkomna till parken, den är helt öppen.

Bokar ni företagsklättring så kan de på marken titta och heja på, och kanske ta lite snygga bilder. Det finns också ofta möjlighet att göra andra aktiviteter i anslutning till parken, såsom att ta en promenad i omgivningarna.

Bokar ni Högt & Lågt Jakten så kan alla vara med och delta på lika villkor i aktiviteten. Högt & Lågt Jakten är utformad så att det finns utmaningar och aktiviteter för såväl de på marken som för de i banorna, och det gäller att hela laget samarbetar.

Javisst. Från och med säsongsstarten tar vi emot grupper även utanför ordinarie öppettider, och vi tar då emot er på en dag och tid som passar er.

Vad ert besök kostar på hur många ni är, när ni vill komma och vilket upplägg ni väljer. Här nedan ser ni prislista för ett besök i parken:

Besök under ordinarie öppettider:
Ni betalar då vanliga biljettpriser, det vill säga 310/350 kr (ink moms). Blir ni fler än 20 personer får ni rabatt på biljetterna.
(Observera att under våra ordinarie öppettider kan vi inte erbjuda Högt & Lågt Jakten.)

Besök utanför ordinarie öppettider:
Ni får här välja en dag och tid som passar er och ni är garanterade att vara själva vid ankomst, påselning och säkerhetsgenomgång. Minimum att boka för är 12 personer. Är ni färre än 12 personer kommer vi ta betalt för 12 personer som fast pris.

Företagsklättring
350 kr per klättrare (ex moms). Blir ni fler än 20 personer får ni rabatt på era biljetter.

Högt & Lågt Jakten
450 kr per deltagare (ex moms). Blir ni fler än 20 personer får ni rabatt på era biljetter.

 

Ni kan betala för besöket på tre sätt:

  • I förväg genom bokningsbekräftelsen.
  • På plats via swish eller kort. 
  • I efterhand via faktura som skickas ut 1–2 veckor efter besöket.

Ja, våra boknings- och köpvillkor är:

  • Total avbokning gratis senast 5 dagar före evenemanget.
  • Total avbokning 4–1 dagar före: vi fakturerar 1 500 kr i administrationsavgift.
  • Total avbokning samma dag: Vi fakturerar 50 % av det totala ordervärdet.
  • Mindre justeringar (+/- 5 personer) av antalet deltagare är gratis upp till 12 timmar innan evenemanget, men uppdatera oss kontinuerligt.
  • Bokade oanvända platser faktureras.

Hos oss finns inget dåligt väder, bara glada instruktörer! Det är inga problem att klättra även om det skulle regna och parken håller öppet oavsett väder. Men hör av er till oss om ni har funderingar inför ert besök. 

Vid åska och/eller mycket kraftig vind kan delar av parken stängas tillfälligt. Våra instruktörer kommer då se till att alla kommer ner säkert från träden och när åskan/vinden avtagit och dragit förbi kommer ni kunna fortsätta klättringen.

Absolut, det går att göra olika upplägg utifrån hur och vad ni vill äta. 

Det går utmärkt att ta med sig egen fika/mat och äta på plats i parken. Det finns gott om bord och sittplatser. Ett uppskattat upplägg är att ta fikapaus under klättringen (för såväl energipåfyllning som strategi-planering). 

Vid Warfsholm, ca 5 min bort, finns dricka, kaffe, fika och glass att köpa. 

Önskar ni catering eller att boka restaurang i samband med ert besök hjälper vi gärna till att förmedla kontakten.

Fyll i formuläret för
kostnadsfri offert

Är du intresserad av att boka företagsaktivitet på Högt & Lågt Gotland? Fyll i formuläret så skickar vi en offert. 

Har du någon fråga eller fundering? Läs gärna igenom vår FAQ och se om du hittar svaret där.