Välkommen till Högt & Lågt Klätterpark och Äventyrspark i Gävle!

Välkommen till Högt & Lågt Gävle, lördagar 10-17!

Upplev äventyret tillsammans i Gävle. Våra höghöjdsbanor i den vackra skogen som omger Hemlingby friluftsområde erbjuder utmaningar på alla nivåer. I klätterparken finns sex olika hinderbanor och ett hoppnät för klättring på varierande höjd och med varierande svårighetsgrad. Våra biljetter gäller i tre timmar och under den tiden får du klättra så mycket du vill (och orkar!).

Alla från 80 cm och uppåt kan klättra hos oss och det finns garanterat något för alla. Våra banor börjar på 1 meters höjd och vår högsta punkt är ca 12 meter upp! Efter klättringen, eller kanske under en paus kan ni köpa dricka, kaffe, fika och såklart glass vid Enåbadets campingkiosk. Köp era biljetter direkt så ses vi vid vår servicebod för incheckning, påselning, säkerhetsgenomgång och träningsbana. Sen är det bara att köra!

Hur vill du klättra?

Klätterparken

Parken har 6 banor på 1-12 meters höjd. Ni köper biljett för 3 h och får då klättra så mycket ni vill så länge ni följer varje banas minimihöjd- och ålderskrav. För att få klättra i parken gäller maxvikt 120 kg samt att du ej är gravid.

Presentkort

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Möhippa & Svensexa

Ska ni ordna en möhippa för bästa vännen eller en svensexa för barndomskompisen i Gävle? Är huvudpersonen höjdrädd, eller en äventyrare av rang? Oavsett kan vi garantera en aktivitet som genererar massor med skratt, minnen för livet, delad glädje och pirr i magen! Vi har höghöjdsbanor som passar alla och vi lovar att huvudpersonen kommer vara både trött och nöjd efter ett besök hos oss. Om det går bra att klättra utklädd? Självklart!

Kille på svensexa klättrar ett hinder med monkey bars på den röda banan, han skriker av förtjusning

Skolgrupper & klasser

Vill klassen hitta på något kul ihop? Vi har ett kanonerbjudande för skolklasser på grundskola och gymnasium som gäller vardagar under terminen. Kom och upplev klätteräventyret tillsammans i våra parker. Vi garanterar skratt, pirr i magen och härliga minnen!

Företag

Ska ert företag ha en kick-off, eller vill ni hitta på något roligt i samband med er konferens i Gävle? Vi erbjuder en aktivitet där ni får utmana er, testa era gränser, peppa och stötta varandra, se nya sidor av kollegorna och skapa fantastiska minnen ihop.

7 ZIPLINES

63 HINDER

6 BANOR

1 SKYNET

Vad tycker våra gäster?

arne berdahl1 August, 2023
Riktigt roligt! Bra genomgång och tillgänglig personal på plats. Fanns även ett stort "hoppnät" med stora bollar i👍🏻Finns ställen med bord och bänkar för att ta en fika vid. Säljs drickor på plats men ingen fika. Det enda jag saknade var papperskorgar men man fick ta med skräpet så ingen större fara. (Translated by Google) Very funny! Good overview and available staff on site. There was also a large "jumping net" with large balls in it👍🏻There are places with tables and benches to have a coffee at. Drinks are sold on site but no coffee. The only thing I missed were trash cans, but you were allowed to take the trash with you, so no big danger.Sofie X29 July, 2023
Häftiga banor, trevlig personal. (Translated by Google) Cool courses, nice staff.Sofie Leopold Nilsson21 July, 2023
Jens K23 August, 2022
Markus Röhstö (Dankoman)7 July, 2022

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden Genomarbetat, Säkert, Innovativt, Inkluderande och Utmanande. Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medans vi gör det!

Välkommen till Högt & Lågt Klätterparker

Högt & Lågt är idag Skandinaviens största leverantör av klätterparker. Vi är ledande i branschen och vi bygger parker med höghöjdsbanor som passar alla. Barnfamiljer, fotbollslag, företagsgrupper, möhippor och svensexor, skolklasser, kompisgäng och par på dejt – hos oss finns verkligen något för alla. Vår ambition är att alla våra gäster ska lämna parken med ett leende på läpparna, med känslan av att ha vågat utmana sig och med fantastiska minnen för livet.

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden: 

  • Genomarbetat
  • Säkert
  • Innovativt
  • Inkluderande
  • Utmanande. 

Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medan vi gör det!

Använd kartan för att välja park