Ett gäng kollegor antar utmaningarna i höghöjdsbanorna tillsammans

Gävles häftigaste företagsaktivitet

Du har hittat den – aktiviteten för nästa företagsevent i Gävle! Varmt välkomna att dela en upplevelse över det vanliga i vår vackra klätterpark i Hemlingby. Med ett brett utbud banor av varierande höjd och svårighetsgrad finns något för alla kollegor. Boka företagsaktivitet som kickoff, teambuilding eller afterwork på Högt & Lågt Gävle.

Företagsklättring

-Klättra så mycket ni vill under 2,5 timmar

-6 banor på olika höjd och svårighetsgrad. Våra banor börjar på 1 meters höjd och vi har banor på mellan 8-10 meters höjd med rejält gung under fötterna – här finns något för de allra flesta.

-Packa med fika/lunch så ni får en välförtjänt paus under klättringen. Vi har gott om bord och sittplatser i parken och flera grillar.

-För att få klättra gäller maxvikt 120 kg, att du ej är gravid samt att du ej är påverkad av alkohol eller andra droger.

Priser och villkor

Vi kan ta emot såväl mindre som större grupper. Vill ni komma under våra ordinarie öppettider gäller vanliga priser och villkor. Vid större grupper eller önskemål om betalning mot faktura, be om offert eller mejla oss.

Önskar ni komma utanför våra ordinarie öppettider bokar vi in er på en dag och tid som passar er. Priset är 350 kr (ex moms) och minimum att boka för är 12 personer alternativt fast pris om ni är färre. Mejla oss eller fyll i formuläret nedan för offert. 

Frågor och svar Högt & Lågt Gävle

Med banor på olika höjd och med olika svårighetsgrad har vi något för de allra flesta så länge ni är taggade för äventyr!

Vi banor på mellan 1-12 meters höjd och med stigande svårighetsgrad. Här får ni se kollegorna utmanas och samtidigt peppa och heja på varandra! Våra krav för att få klättra är maxvikt 120 kg och ej gravid samt helt nykter.

Ja, alla är välkomna till parken, den är helt öppen.

Kollegorna på marken får titta och heja på, och kanske ta lite snygga bilder. Det finns också ofta möjlighet att göra andra aktiviteter i anslutning till parken, såsom att ta en promenad i omgivningarna.

Javisst. Från och med säsongsstarten tar vi emot grupper även utanför ordinarie öppettider, och vi tar då emot er på en dag och tid som passar er.

Vad ert besök kostar på hur många ni är, när ni vill komma och vilket upplägg ni väljer. Här nedan ser ni prislista för ett besök i parken:

Besök under ordinarie öppettider:
Ni betalar då vanliga biljettpriser, det vill säga 310/350 kr (ink moms). Blir ni fler än 20 personer får ni rabatt på biljetterna.

Besök utanför ordinarie öppettider:
Ni får här välja en dag och tid som passar er och ni är garanterade att vara själva vid ankomst, påselning och säkerhetsgenomgång. Minimum att boka för är 12 personer. Är ni färre än 12 personer kommer vi ta betalt för 12 personer som fast pris.

Företagsklättring:
350 kr per klättrare (ex moms). Blir ni fler än 20 personer får ni rabatt på era biljetter.

Ni kan betala för besöket på tre sätt:

  • I förväg genom bokningsbekräftelsen.
  • På plats via swish eller kort. 
  • I efterhand via faktura som skickas ut 1–2 veckor efter besöket.

Ja, våra boknings- och köpvillkor är:

  • Total avbokning gratis senast 5 dagar före evenemanget.
  • Total avbokning 4–1 dagar före: vi fakturerar 1 500 kr i administrationsavgift.
  • Total avbokning samma dag: Vi fakturerar 50 % av det totala ordervärdet.
  • Mindre justeringar (+/- 5 personer) av antalet deltagare är gratis upp till 12 timmar innan evenemanget, men uppdatera oss kontinuerligt.
  • Bokade oanvända platser faktureras.

Hos oss finns inget dåligt väder, bara glada instruktörer! Det är inga problem att klättra även om det skulle regna och parken håller öppet oavsett väder. Men hör av er till oss om ni har funderingar inför ert besök. 

Vid åska och/eller mycket kraftig vind kan delar av parken stängas tillfälligt.

Absolut, det går att göra olika upplägg utifrån hur och vad ni vill äta.

Det går utmärkt att ta med sig egen fika/mat och äta på plats i parken. Det finns gott om bord och sittplatser, och grillar tillgängliga på parkområdet (ska ni använda grillarna behöver ni själva ta med kol/ved och tändare). Ett uppskattat upplägg är att ta fikapaus under klättringen (för såväl energipåfyllning som strategi-planering). 

Vid Hemlingbystugan finns förutom lunchbuffé dricka, kaffe, fika och glass att köpa. 

Önskar ni catering eller att boka restaurang i samband med ert besök hjälper vi gärna till att förmedla kontakten.  

Fyll i formuläret för
kostnadsfri offert

Är du intresserad av att boka företagsaktivitet på Högt & Lågt Gävle? Fyll i formuläret så skickar vi en offert. 

Har du någon fråga eller fundering? Läs gärna igenom vår FAQ och se om du hittar svaret där.