Close
Om Högt & Lågt Rättvik
Om Högt & Lågt Rättvik

I en härlig tallskog med i direkt anknytning till Rättviks camping hittar du Högt & Lågt Rättviks klätterpark. Mellan campingens minigolfbana och Rättviks bowling och krog hittar du våran servicebyggnad/shop där du hämtar din utrustning och köper biljett. Vid campingens reception kan du fylla på energidepån med dricka, korv och andra småvaror. Banorna är utspridda på området och har olika start-punkter och slutpunkter. Klätterbanorna är indelade i färgkoder för att du ska kunna hitta en bana som passar dig. Värm upp på de gröna banorna och om du vågar provar du vår 140 m långa zipline som går över till stora skogen på Nyheden.

Kontaktinfo

Enåbandsvägen 8, 79532 Rättvik

0767632414

hl-icon-email-bw-pos

rattvik@hogtlagt.se

Bedrifter & Grupper

Önskar du att beställa en bokning av parken, kontakta oss på rattvik@hogtlagt.se eller på telefon 076 7632414 (Mellan kl 0800-1600) Vid större grupper är vi flexibla och försöker öppna klätterparken efter era önskemål.

Skoler

Under torsdagar & fredag har vi kraftigt redusert pris för skolklasser och föreningar. Skicka ett mail till rattvik@hogtlagt.se för en offert och tillgång.

Kontaktperson