Close

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Privacy Policy

Inledning

Hemsidan hogtlagt.se ägs och drivs av Högt och Lågt Sverige AB med org. 5591671143, Vidablicksvägen 25, 79590 Rättvik

Webbplatsen hogtlagt.se ger dig möjlighet att se och köpa biljetter via internet. Genom att komma åt och använda vår webbplats godkänner du villkoren för denna sekretesspolicy.

Om vår sekretesspolicy

Högt & Lågt Sverige AB tar din integritet på allvar. För oss är det viktigt att du borde har förtroende för oss och hur vi behandlar din personliga information. I denna sekretesspolicy förklarar vi varför vi samlar in information om dig, hur vi använder den här informationen och hur vi tar hänsyn till din integritet. Personlig information är information och bedömningar som kan kopplas till en identifierbar individ. Detta kan vara namn, adress, telefonnummer, e-postadress, IP-adress och shoppinghistorik.

All behandling av personuppgifter, såsom insamling, registrering, lagring och leverans omfattas av särskilda regler, inklusive i personuppgiftslagen. Högt & Lågt Sverige AB ansvarar för att behandlingen sker i enlighet med svensk lag. Datainspektionen övervakar efterlevnaden av lagen.

Genom att använda våra tjänster som erbjuds via hogtlagt.se godkänner du att vi samlar in och använder din personliga information enligt avtalet mellan dig och oss. Vår grund för att behandla din information är ditt godkännande.

Dina uppgifter är säkra och används endast av oss för vad vi säger i detta uttalande. Om du har frågor om din personliga information kan du när som helst kontakta oss på rattvik@hogtlagt.se

Högt & Lågt hemsida.

Vår hemsida hogtlagt.se ger dig information om oss, vår klätterpark och våra tjänster. Dessutom ger den dig en översikt över våra biljetter, erbjudanden, öppettider och möjlighet att boka och boka dem online.

Vid inlämning och användning av webbplatsen kan vi hämta information om dig enligt denna uttalande. Du behöver inte skapa ett konto hos oss, men du måste ange ditt namn, giltig e-postadress och ditt mobilnummer (+46).

Vilken information samlar vi in?

För att kunna leverera så bra tjänster som möjligt till dig samlar vi in ​​olika typer av information, inklusive personlig information om dig. Nedan följer en översikt över hur vi vanligtvis samlar in personuppgifter och vilken information den här är. Vi samlar inte in känslig personlig information.

Cookies och annat innehåll lagras lokalt; Cookies är små textfiler som placeras på din dator när du laddar ner en webbplats, till exempel hogtlagt.se När du använder våra tjänster lagras cookies och annan data som senare kan läsas av oss.

På hemsidan hogtlagt.se använder vi cookies. Användning av cookies du kan läsa mer om i ett avsnitt längre ner på sidan.

Information vi får genom användningen av våra tjänster; När vi använder våra tjänster registrerar vi information om vilka tjänster du använder och hur du använder dem. Vi samlar in information om:

Användning av Tjänster / Inköp: Vi registrerar information om din användning av de tjänster eller inköp du gör, till exempel vilka sidor du är i, när du är på sidorna, vilka funktioner du har använt på sidorna och vad du har gjort.

Platsinformation: Om du accepterar i din webbläsare att vi känner till din geografiska plats använder vi den för att ge dig information som är lämplig för din geografiska plats. Vi registrerar var du handlar via data från inköp du gör.

Hur man använder Högt & Lågt Sverige AB informationen:

Högt & Lågt Sverige AB använder den information du har registrerat och information som uppstår genom köp för att vi ska kunna leverera de varor och tjänster du har köpt från oss. Detta innebär också att du kontrollerar giltigheten för den köpta biljettprodukten. Detta görs genom att registrera användningen av produkterna för att säkerställa att de inte används mer än tillåtet och genom att kontrollera äganderätten till årskortet med namn och födelsedatum.

Högt & Lågt Sverige AB använder informationen för att ge dig erbjudanden, meddelanden, undersökningar och viktiga meddelanden i enlighet med vad du har köpt och de samtycke du har gett eller i enlighet med det berättigade intresse vi har. Vi analyserar köphistorik för att ge dig relevanta erbjudanden.

Högt & Lågt Sverige AB använder inköpshistoria och rörelseshistoria för att analysera trender och svar på kampanjer och optimera utbudet och driften av vår klättringspark, vår hemsida och online bokning. I så fall används inte personligt identifierbar information.

3: Part

I vissa fall används dataprocessorer (underleverantörer) som behandlar data på våra vägnar. I sådana fall har databehandlingsavtal ingåtts i de fastställda gränserna för hur dataprocessorn ska behandla personuppgifter på vår vägnar. Vi har dataprocessorer inom värd, drift, systemleverantörer (t.ex. kundförfrågningssystem)

I huvudsak handlar personuppgifter om dig inom EU / EES-området. Om en dataprocessor används utanför detta område har processorn lämnat tillräckliga garantier för behandling av personuppgifter.

Högt & Lågt Sverige AB kan i vissa fall, reglerad av lagstiftning, också ge information till myndigheterna

Kontaktinformation du själv ger oss.

När du registrerar dig hos oss måste du ange ditt namn, mobilnummer och giltig e-postadress. Informationen lagras av oss.

Användning av information

Vi använder din personliga information för följande ändamål:

Att leverera våra tjänster

Vi använder personlig information för att leverera våra tjänster till dig. Vi behöver till exempel personlig information för att du ska betala för tjänster och få kvitto / bekräftelse. Vi använder även personlig information för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse för dig, inklusive anpassning av innehållsvisning till din skärm / enhet och säkerställande av snabbast möjliga sidlastning.

Att anpassa tjänsterna och ge dig rekommendationer och relevant marknadsföring

Vi vill ge dig rekommendationer, produktinformation och servicejusteringar som är mest relevanta för dig. Detta kommer båda att ges utifrån ditt eget beteende, t.ex. baserat på vilka produkter du har köpt, annonser du klickade på eller artiklar du har läst och på grundval av andras beteende med liknande användningsmönster som du.

Förbättra digital kommunikation och reklam

Vi använder din personliga information för att förbättra vår annonsering. Genom att skapa en profil med oss ​​accepterar du riktade annonser genom digitala annonser på externa webbplatser och riktade annonser via sociala medier där dina personuppgifter kommer att användas vid köp av sådan annonsering.

Att sammanställa statistik och förstå marknadstrender

Vi förbereder statistik och kartlägger marknadsutvecklingen. Vi gör detta för att förbättra och vidareutveckla våra produktutbud och tjänster. Vi gör detta med anonym information utan att veta att informationen är specifik för dig.

För att förhindra missbruk av våra tjänster

Vi använder personlig information och analys för att förhindra missbruk av våra tjänster. Missbruk kan vara försök att logga in på andras konton, försök till bedrägerier, "spam", uppmuntran, trakasserier och andra handlingar som är förbjudna enligt svensk lag.

Automatiska recensioner

Genom att analysera dina inköp kan den här automatiskt härledas av dig som kund.

Om att dela personlig information

I princip delar vi inte personuppgifter med tredje part. Undantaget gäller partners som är anslutna till tjänsterna, inklusive betalningslösningar och om vi använder Posten och Bring. Dessa behöver lite information för att kunna leverera tjänster till oss eller till exempel. för frakt och betalning. Vi kommer också att kunna lämna upplysningar i enskilda fall som lagts upp eller genom myndighet.

Om du väljer att köpa på hogtlagt.se betalar du med ett kort.

Ditt kortnummer lagras inte av oss. Alla korttransaktioner sker via Stripe, som tillhandahåller betalningstjänster. Genom att använda sina tjänster godkänner du deras villkor.

Samarbetspartner:

Kampanjmonitor och Mailchimpis

Används för att registrera, skicka ut och analysera nyhetsbrev.

Stripe & Checkfront

Betalningslösning (Stripe) som används om du köper via vår bokningslösning (Checkfront)

Google

Används för att analysera beteende och handelsprocess.

Dina rättigheter

Du kan påverka vilken personlig information vi kommer att ha om dig och hur vi ska använda dessa genom att kontakta oss på rattvik@hogtlagt.se

Du kan också kontakta oss om du vill ha tillgång till vilken av dina personuppgifter vi har lagrat.

Om du upptäcker fel i den information vi har om dig, kan dessa ändras genom att kontakta oss så att vi kan korrigera detta.

Du kan när som helst kontakta oss om du vill radera din lagrade information.

Om vi ​​uppdaterar eller ändrar denna sekretesspolicy meddelar vi dig om ändringarna.

Kontakta

Om du har några frågor om detta sekretessutlåtande eller om vår användning av personuppgifter, är du välkommen att kontakta oss. Vår kontaktinformation är:

post:

Högt & Lågt Sverige AB

Vidablicksvägen 25
79590 Rättvik

E-post: rattvik@hogtlagt.se

Översikt över cookies / cookies på hogtlagt.se

Google Analytics

Behandlas av: Högt & Lågt Sverige AB och deras partners och externa leverantörer

Används i Google Analytics för att spela in och analysera besökarstatistik på våra webbplatser. Informationen som lagras i Google Analytics innehåller inte identifierbar personlig information, men aggregatstatistik över användarrörelser och webbsidor. Vi använder denna information för att förstå hur besökare upplever webbplatsen och förbättra och vidareutveckla våra informations- och produktutbud.

Facebook Pixel

Behandlas av: Högt & Lågt Sverige AB

Vi använder Facebook Pixel för att spåra och förbättra våra marknadsföringskampanjer på Facebook.

Samarbetspartner.

Kampanjövervakare & Mailchimp

Används för att registrera, skicka ut och analysera nyhetsbrev. Se separat uttalande här:

Stripe & Checkfront Payment Solution som används om du köper via bokningslösning

Google

Används för att analysera beteende och handelsprocesser, såväl som för reklam. Google Tag Manager hanteras för att organisera och hantera skript som körs på våra webbplatser.

Du kan stänga av cookies

Om du inte vill acceptera användningen av cookies kan du göra inställningar i din webbläsare så att den automatiskt avvisar cookies eller informerar dig när en webbplats lagrar en cookie. Vi noterar att hogtlagt.se inte fungerar optimalt om du väljer att stänga av cookies.

Du kan ta bort cookies

I menyn i din webbläsare kan du ta bort cookies som har lagrats på din dator. Även om du tar bort cookies kan de skapas igen när du besöker hogtlagt.se igen vid ett senare tillfälle. Observera också att cookie-borttagningsförfarandet är annorlunda beroende på vilken webbläsare du använder.

Samtycke att använda cookies

Genom att använda hogtlagt.se accepterar du att vi använder cookies.