Presentkort – ge bort äventyr i det fria

Ge bort pirr i magen, skratt, utmaning och gemensamma minnen för livet. Köp presentkort på upplevelser i klätterparken och vi på Högt & Lågt tar hand om resten!

Vem passar det?

Både den äventyrslystne och den som gärna håller sig lite närmare marken och tar det lite lugnare får en upplevelse på Högt & Lågt. Våra parker erbjuder hinderbanor på alla nivåer, från lätta banor på en meters höjd till riktigt utmanande banor på 10-15 meters höjd.

Hos oss kan alla från 80 cm och uppåt, från 2 till 82 år, hitta något som passar. Under klätterpasset får besökare klättra så många av de olika banorna som de vill, utifrån våra längd- och ålderskrav.

Hur funkar det?

1 presentkort ger 3 timmars klättring i parken.

Mottagaren bokar sitt klätterpass online och anger då koden från presentkortet.

Allt som behövs för att klättra finns på plats, vi står för all utrustning och utbildning som behövs.

Självklart finns erfarna och utbildade instruktörer på plats för att se till att det blir en säker och rolig upplevelse.

Vilket presentkort ska jag välja?

Det är åldern på den som ska klättra som avgör vilket presentkort du ska välja. Biljettkategorierna är 2-4 år, 5-9 år, och från 10 år och uppåt. OBS: Se Höjdkrav & praktisk info. Frågor och funderingar? Kika på den samlade informationen under Inför besöket.

OBS! Det ”Leveransdatum” ni väljer är det datum då presentkortet skickas ut.