Om Högt & Lågt

Högt & Lågt Sverige är det svenska syskonet till den Norska succsen “Høyt & lavt”. Konceptet grundades 2009 av Hans Christian Wilson som efter en semester resa i Frankrike besökte en av landets hundratals klätterparker. Hela familjen blev helt tagen av upplevelsen de hade i trädtopparna. Här hitta dem utmaningar för hela familjen, glömde helt bort tid och rum, utomhus i härlig skogsmiljö och var helt närvarande med varandra. Upplevelsen var helt enkelt så pass bra att Hans Christian kände att det här måste flera få ta del av hemma i Scandinavien.

Det var också samma upplevelse som fick den Svenska grundaren Robin Ambell att vilja ta med konceptet in i Sverige. Robin jobbade själv i en av parkerna i Oslo i 5 års tid innan det blev en hemflytt. “Jag kände bara äntligen en aktivitetsform där både barn och vuxan kan göra något tillsammans och ha precis lika roligt, dessutom utomhus och med motion på köpet, säger Robin”.
Högt & Lågt har som ambition att bygga Sveriges bästa klätterparker, vi bygger spektakulära banor men lägger också en del fokus på marken. Vid våra parker hittar du alltid gott om sittplatser, grillbod och andra härliga omkring aktiviteter för de som inte deltar. 

En av våra största framgångar är att vi bygger höghöjdsbanor för en bredare publik. Största fokus ligger på de lägre familjebanorna, som också är en bra uppvärmning för de lite “extremare” kundgrupperna. Med det sagt så kan man verkligen utmana sig om det önskas, något för alla helt enkelt, både högt & lågt.