Konceptet

Bakgrund

Det hela började i Norge 2009, då Hans Christian Wilson kom hem från kontinenten med en vision om att göra klättring och äventyr på hög höjd tillgängligt för fler. Att skapa en aktivitet där familjen, vännerna eller kollegorna får upptäcka äventyret, får pusha sig tillsammans, får känna glädjen i att klara av utmaningarna, och skapa minnen tillsammans, i härlig utemiljö.  

Høyt & Lavt gruppen

Høyt & Lavt gruppen har idag Skandinaviens största nätverk av aktivitets- och klätterparker. I Norge består Høyt & Lavt av 18 parker som drivs i franchisenätverket. 2018 etablerade vi Högt & Lågt i Sverige. Vi består idag av fem egna parker som drivs som franchiseparker, och vi har även byggt klätterparker åt externa partners.

Affärsidé

Vår affärsidé är att bygga och driva högklassiga aktivitets- och klätterparker där säkerhet och glädje är våra ledord. Våra gäster ska gå från parken med leende på läpparna och minnen för livet. Våra kollegor ska gå hem från jobbet och känna stolthet och se fram mot nästa arbetspass. Vi vill ständigt utmana oss och driva branschen framåt.

Varför Franchise?

Vi ser på franchisekonceptet som ett win-win där styrkan ligger i att vi tillsammans jobbar för allas bästa. 


Vi kommer med kunskap från över 13 års erfarenhet av att bygga och driva klätterparker i Skandinavien. 


Vi kan såväl branschen som tekniken, och vi erbjuder ett färdigt koncept med ett etablerat och välkänt varumärke, manualer och rutiner för drift och underhåll, nationell marknadsföring och en intern organisation som finns som stöd i hela processen. 


Du kommer med driv och nytänk, och du brinner för att ge den bästa upplevelsen till varje kund som besöker din park. På så sätt växer sig vårt koncept ännu starkare och vi kan växa – tillsammans. 


Har du en dröm om att starta företag och driva eget? Vi erbjuder en modell där din dröm förverkligas men där du samtidigt får stödet av ett gediget branschkunnande på din resa.

Klättring för alla

Högt & Lågt är en nationell leverantör av unika klätterparker och aktivitetsbaserade upplevelser.

 

Vi fokuserar på hälsosamma aktiviteter för alla, oavsett förkunskaper. Högt & Lågt  är en resa för hela familjen, företaget, dig och vännerna.

 

I de populära klätterparkerna upplever du lek, mästerskap och lärande i trädtopparna.

 

Hos Högt & Lågt skapas nya minnen – tillsammans.

Rulla till toppen
Scroll to Top