Etablering & Franchise

Vi bygger klätterparker och erbjuder franchise-koncept för att driva en egen Högt & Lågt-park. Vi har ett inomhuskoncept kallat Högt I Tak där vi erbjuder upplevelseklättring året runt. Utöver klätterparker bygger vi även lekplatser, broar, utegym, långa ziplines, torn och äventyrsanläggningar.

Vad är du ute efter? Hör av dig så pratar vi vidare!

Lekplats

Vi bygger lekplatser där vi använder klätterparkshinder men anpassade för lek, vilket gör designen väldigt flexibel. Lekplatsen kan byggas i befintlig miljö, bland träden, eller på stolpar.

Våra installationer uppmuntrar klättring, lek, fantasi, rörelseglädje och utmaning. Vi erbjuder helentreprenad för design, bygg, dokumentation och service.

Franchise

Skulle du vilja ha en egen klätterpark? Drömmer du om att driva eget och tycker att Högt & Lågt har ett bra koncept?

Vi erbjuder Franchise för våra klätterparker där vi står för erfarenhet, branschkompetens, material och kontinuerligt stöd, och du står för driv, lokalkännedom och ägarskap av din park och ditt företag.

Zipline och äventyrsinstallationer

Utöver att bygga klätterparker och lekplatser kan vi skapa det mesta inom äventyr och höghöjdsinstallationer. Parksystem har levererat torn, långa ziplines, broar och vandringsleder på hög höjd. Har du en idé så kan vi förverkliga den.

Högt I Tak

Vårt inomhuskoncept Högt I Tak samlar inomhusklättring och höghöjdsbanor under ett och samma tak. Här kan du testa såväl led- och topprepsklättring på höga väggar som bouldering och höghöjdsbanor och upplevelseklättring – alla i familjen kommer ha roligt och bli utmanade.

Vi anpassar design och utbud efter befintlig byggnad eller tar fram förslag på helhetslösning inklusive byggnad.

Kontakt

Har du frågor eller vill diskutera en idé, tveka inte att höra av dig så pratar vi vidare!

Robin Ambell
VD & projektledare
+46 767 632 414
parksystem@hogtlagt.se

Allt vi gör genomsyras av våra grundläggande värden Genomarbetat, Säkert, Innovativt, Inkluderande och Utmanande. Vi är drivna, vi arbetar hårt, vi brinner för varje kunds upplevelse, vi är med och utvecklar branschen och vi har jäkligt roligt medans vi gör det!